FARKLI FAL

25-09-2020

      Farklı bir fal karşımızda. Fallarda nadir rastlanan simgeler mevcut. Klişe de var elbette. Yol gibi.
En göze çarpan farklı simge fincan kulpunun olduğu kenardaki Arap yazısıdır;“Bismillahirrahmanirrahim”e benziyor, besbelli bu besmeledir.
Şöyle yorumlanır Arap yazısı; kötü huylarınızdan arınarak iyiye yöneleceksiniz. Kimi dualarınız kabul gördüğü gibi kimi hayalleriniz de gerçekleşecek. Varlık içinde lüks bir hayatınız olacaktır. Besmele, uzun ömür, şifa ve mutluluktur. Kısmetiniz açılacak, bolluk ve bereket içinde yaşayacaksınız. Bazı hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Artık sıkıntılarınızı unutun, anın tadını çıkarmaya bakın.
Bu simge, hayat her ne kadar zor, güç olsa bile sizin için güzel ve eğlenceli bir şekilde geçecek, anlamı taşır.
      Farklı olan diğer simgeyse, başka bir kenarda açık telvelerin arasında görülen bir erkek yüzüne benziyor. Kahve falında bir erkek yüzü görmek demek, insanlar tarafından sevilip sayılan birisiniz anlamındadır. Bir ara zor durumlar karşısında bir erkekten gelebilecek yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Hazırlop hayatınız mali durumunuzun getirileri ve itibarlı pozisyonunuzla her şeyi size kolaylaştırıyor.
Belki de bu erkek bir sevgiliye delalettir. Eğer gönlünüzde biri yoksa gönlünüzün kapısı çalmak üzeredir. Bu aşık tutkuyla size bağlanıyor!
      Fincan kulpunun karşısındaki kenarda ise birçok yol var. Keyifli anlar için, mutlu olmak için seçeneksiz değilsiniz anlamına gelir. Seçenekleriniz çoktur. Kimileyin çelişkileriniz veya sıkıntılarınız olabilir ancak yavaş yavaş işleriniz yoluna girecektir. Bazı seçeneklerinizi eleyerek yeni başlangıçlara adım atıyorsunuz, demektir.  Yaşadığınız olumsuzlukları geride bıraktığınıza yorumlarım.
Artık iş ve aşk ilişkilerinizde radikal kararlar alacaksınız. Radikal kararlarla birlikte seçenekleri elemenin faydalarını da göreceksiniz.
      Bu ne ya? Bu ne?! Tertemiz bir fala böylesi kapkara bir dip yakışıyor mu? Şuna bak, desenli tabağınıza ne demeli? Desenli tabak güzel de fal okumak için değil ama. Buna rağmen tabaktan fincana akan o bir tek damla kurtarıcınız oldu. Dip kopkoyu, tabakta da simge mimge yok.
      Tüm zenginliğinize ve hayat dolu olmanıza rağmen kara kara düşünüp gelecek korkusu yaşıyorsunuz. Ne gerek var! Tabağınızdan akan tek damlalık telve gelecekteki endişelerinizin yersiz olduğunu açık seçik gösteriyor. Zaten temeliniz sağlam, birikimleriniz ve yatırımlarınız var. Kısacası boş kuruntularınız hava cıva.
 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?