GÖNLÜNÜZE GÖRE

20-12-2019

Genel olarak pozitif bir fal görünüyor. Bir iki obje hariç. Ama onlar da temkinli olmayı dile getiriyor. Şu var: Görülen simgelerin çoğu aynı kapıya çıkıyor. Mesela dazlak, at kafası ve oturan adam dileğinizin gerçekleşeceğine; ampul, yol ve balık ise beklediğiniz veya beklenmedik bir paraya kavuşacağınıza tabir olunur. Ayrıca simgeler birbirine bağlı olduğu gibi ters yönde başka simgeler meydana getirmişler. Mesela dipteki ampulu dazlak veya kel bir kafa varsayabiliriz. Tabaktaki balık figürünü çevirince profilden bir portreyi andırır. Aynı zamanda at kafası da bir koltuk arkalığı gibi. Böylece tabaktaki simgelere üstten bakınca oturan biri gibi görülüyor. Üstelik fincan iyice dinlendiğinden dolayı simgeler netlik kazanmış olup telvelerin açıklık ve koyuluklarını bir güzel ayırmış. Bu da falı pozitif etkilemiş.
      Faldaki simgelerin içeriği burcunuza tıpatıp uyuyor. Nasıl ki inatçı, kararlı ve güçlü iradeliyseniz falınızda bunlar da var. Fakat burcunuzun kimi olumsuz yönleri (biraz soğuk olmak, küçümseyici ve önyargılı bakışlarınız gibi) kimi seçimlerinizi etkileyecek.
      Falı okumaya başlarsak; fincan dibinin seyrek telvesi gönlünüzü karartacak, sizi üzecek olayların önemsiz olduğuna tabir olunabilir. Gönlünüz rahat ve huzurludur. Dipte yakından bakınca yanan bir ampula benzeyen simge işlerinizin tıkırında olduğuna, güzel gelişmeler yaşadığınıza işaret ediyor. Siz potansiyel sinerjinizle insanları etkiliyor ortak paylaşım istekleri alıyorsunuz. Bu ışıklı yolda bir dönüm noktasındasınız adeta. Bu tarihsel anda radikal kararlar alıp değişiklikler yaşayabirsiniz.
Eğer bu ampul kuşbakışı baktığımızda dazlak bir kafaysa; birkaç hayır yapmanız uyarısı taşımaktadır. Gönlünüzde bazı endişeler yeşerebilir ancak çeşitli olaylar sizi daha güçlü kılacaktır. Sanki başınıza talih kuşu konmuş, güzel günler çok yakında.  Fakat güzel ve çekici bir kadın olmanızın yanında zeki olmanız başınıza kimi vakit bela gibi. Rahatsız ediliyorsunuz, rahatsızsınız. 
      Ampulun içindeki açık telveler tıpkı ceviz içini andırıyor. Zekanız geleceğinizi parlattığı gibi zenginliği de vaat ediyor. Kendinizi geliştirmek ve donanımlı yapmak istiyorsunuz. Ama öncelikle mesleki gelişiminizi tamamlamak niyetindesiniz. Bütün bu emektar yönelimleriniz aşktan yana şansınızı açmış. Ceviz içi, enerjiniz artacağı gibi romantizmin dibini yaşayacağınıza delalattir.
      Kenara gelirsek negatiflik burada başlıyor. Yılandan dolayı. Gene de şansınız var ki, yılanın sadece başı ortada ve kenarda farkediliyor. Yılan, ürperti duygusu yaratsa da zararsızdır. Ufak tefek bir iki sıkıntı sizi üzecek, fakat en önemlisi bir dostunuzun düşman olduğunu deşifre etmesidir. Temkinli davranmanızda fayda var. Düşmanınız iyiliğinizi istemiyor, sizi takip ediyor.
Kenardaki kısa açık yolsa, kısa ama önceden planlanmış bir seyahatı temsil ediyor. Yeni başlangıçları ifade ettiği gibi yol ayrımına geldiğinizi ve bir karar vermeniz gerektiğine yorumlanabilir. 
      Son olarak tabağa gelirsek; at kafası, okul hayatınızdaki başarıları simgeliyor. At, güç ve masumiyetin simgesidir. Samimi sandığınız dostlara sır vermeyin uyarısı taşımaktadır. Masumiyetiniz ve gücünüz yıpranabilir. Aşk hayatınızda ise seçim yapmak zorunluluğu gündemde. Kalbinizin sesini dinleyin. Pek yakında sevindirici bir haber alacaksınız, demektir.
Tabakta balık da çıktı. Hem seviyorsunuz balığı. Klişe yorumları vardır: Bolluk, bereket, zenginlik vs.
Eğer ki tabakta görülen simgeleri tersine çevirirsek bir koltukta oturan adam simgesi çıkar. Bu simge önemli kararların arifesinde akıl hocalarınıza baş vurmanızı salık veriyor. Aileniz en büyük destekçilerinizdir.
      Falınız öylesine enerji dolu ki, lafı uzatmamak için kısa kesip birçok şeyi de es geçiyorum. Evet, tabaktan da telve akışı gerçekleştiğinden gönlünüzden her ne dilek tutmuşsanız en yakın zamanda ona kavuşacaksınız. Her şey gönlünüze göre gelişiyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?