Gözler maçta, kulaklar Kütahya’da

Gözler maçta, kulaklar Kütahya’da
15-04-2022

Batman futbolu Pazar günü tarihi günlerinden birini yaşayacak.

Neden mi?

Dile kolay çeyrek asırlık şampiyonluk, 16 yıllık 2.Lig özleminin belki de sona ereceği tarihi bir gün olacak.

Son 4 haftaya en yakın rakibi Kütahyaspor 'un 9 puan önünde lider giren ve şampiyonluk için gün sayan kırmızı beyazlı ekibimiz Pazar günü ligde kalma mücadelesi veren Sakarya temsilci Hendekspor'u ağırlayacak.

Taraftar rekorunun kırılmasını beklediğim haftada Petrolspor rakibini yenmek için Batman Yeni Şehir Stadında mücadele ederken bizimde gözümüz maçta kulağımız Kütahya Dumlupınar Stadında olacak.

Çünkü en yakın rakibimiz Kütahyaspor'un Elazığspor karşında yaşayacağı olası puan kaybı bitime 3 hafta kala Petrolspor'u matematiksel olarak şampiyon yapar.

Maçların bitiş düdüğü ile birlikte sonuçlar arzuladığımız şekilde olursa stadı, tribünleri düşünmek bile istemiyorum.

Çeyrek asırlık özlemin sona ereceği o anı yaşamak büyük bir mutluluk verecektir.

Dilerseniz Pazar günü  konuk edeceğimiz Hendekspor'u biraz tanıyalım.

HENDEKSPOR'U TANIYALIM

Kupada elendiğimiz, ligde ise deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz Sakarya temsilci Hendekspor geride kalan 30 haftada topladığı 32 puanla düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyor.

Zorlu bir fikstürün beklediği Hendekspor'un Petrolspor'umuza karşı tek amacının 3 puan olacağını o yüzden açık futbol tercih edeceklerini düşünüyorum. Bu oyun anlayışı bize bol bol geniş alan bulma ve değerlendirme fırsatı sağlayacaktır.

Ligin ilk devresinde kadrosunda bulunan tecrübeli forveti Haluk Türkeri'yi Ağrıspor'a, bir başka tecrübeli ismi orta saha oyuncusu Muharrem Efe'yi ise Malatya Yeşilyurt takımına gönderen Hendekspor'un savunmasında uzun boylu, yıllarca üst liglerde mücadele etmiş fiziği çok iyi ancak oldukça ağır kaptan Sabri Turgut görev yaparken , Hücumda özellikle sağ kanatta Mustafa Salış ve zaman zaman görev alan hızlı kıvrak Yavuz Alemdar, sol kanatta İlkay İşler , ve forvette Berkay Ekici konuk ekibin önemli kozları olacak.

TARAFTAR REKORU KIRALIM

Pazar günkü tarihi maçta havanın da güzelliği ile birlikte 15 bin kişilik stadı hınca hınç doldurmak için  sevdamıza koşalım.

Maçın başlama saati 15:00

Biz en geç 14:00'te stadyumda ki yerimizi alarak tarihi güne yerinde tanıklık edelim.

Başarılar Bizim Takım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?