Haydi, Batman maça

Haydi, Batman maça
19-12-2023

Lider TPAO Batman Petrolspor'umuz yarın Yeni şehir Stadı'nda şampiyonluk yolunda oldukça önemli bir maça çıkacak.

İlk devrenin son maçında konuk edeceğimiz rakibimiz üç puan gerimizde ikinci sırada yer alan bir başka şampiyonluk adayı Manisa temsilcisi Turgutluspor.

Alınacak galibiyet ile puan farkını altıya çıkarıp makası biraz daha açmak çok önemli.

Devreye yüksek motivasyonla girmemizi sağlayacağı gibi rakiplerin demorolize olması gibi lehimize pozitif anlamda bir çok sonuçlar doğuracaktır.

TURGUTLUSPOR'U TANIYALIM

1984 yılında kurulan Turgutluspor iki sezon önce mücadele ettiği 2.Lige veda ederek 3.Lige düşmüş geçtiğimiz sezon boy gösterdiği 3.Ligi orta sıralarda tamamladı.

2023-2024 sezonuna 2.Lig parolasıyla başlayan kırmızı siyahlı ekip takımın başına daha önce Gençlerbirliği, Bursaspor, Alanyaspor gibi takımlarda yardımcı antrenörlük, Siirt İl Özel İdarespor ve son olarak geçtiğimiz sezon Elazığspor'da teknik direktörlük yapan 39 yaşında ki ligin en genç teknik adamlarından Ramazan Çelik’i getiren Turgutluspor sezona genç ve tecrübeli isimlerden oluşan bir kadroyla başlayıp istikrarlı sonuçlara imza attı.

Grupta çok daha büyük bütçelerle mücadele eden Karşıyaka ve Elazığspor'a kıyasla takım olmayı başaran Turgutluspor oynadığı 13 karşılaşmada topladığı 27 puanla lider Petrolspor'umuzun hemen arkasında 2.Sırada yer alıyor.

BU OYUNCULARA DİKKAT!

Manisa temsilcisini skor anlamında pik sezonlarından birini yaşayan 32 yaşında ki tecrübeli golcü Noyan Öz 7 gol, 22 yaşında ki genç golcü Veysel Karani Ünal ise attığı 5 golle sırtlarken takımın en önemli hücum silahları olarak dikkat çekiyorlar.

Konuk ekipte ayrıca Hamit Bayraktar, kaleci Zekeriya Topayan, Hakkı İsmet Şimsek ve Recep Metin gibi tecrübeli isimler forma giyiyor.

İç sahada 14, dış sahada ise topladığı 13 puanla oldukça istikrarlı sonuçlara imza atan konuk ekip Turgutluspor'un özellikle deplasmanlarda 2 gol ortalaması ile oynaması dikkat çeken bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Batman'a tam kadro gelen Turgutluspor'da Teknik Direktör Ramazan Çelik 4-3-3 sistemiyle sahaya yayılırken kırmızı beyazlı ekibimize karşı 4-2-3-1 sistemiyle sahaya çıkacağını tahmin ediyorum.

Yarın tüm Batmanlı futbolseverlerin ilk devrenin son maçında kırmızı beyazlı ekibimizi desteklemek üzere stada akın etmesini bekliyorum.

Haydi aslanlar bir galibiyet daha diyerek tüm ekibe başarılar diliyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?