HAYDİ PETROL

HAYDİ PETROL
17-09-2021

Geçen hafta deplasmanda Fatsa Belediyespor'u 1-0 mağlup eden 4 puanlı Petrolspor'umuz evinde Hendekspor'a 3-1 mağlup olan 3 puanlı Bergama Belediyespor'la yarın kendi saha ve seyircisi önünde kozlarını paylaşacak.

Taraftarın güzel futbol ve mutlak galibiyet beklediği kırmızı beyazlı ekibimizde moraller yerinde.

Pazar günü Yeni Batman Stadı'nda saat 15:00'te puan savaşı vereceğimiz Bergama Belediyespor'u tanıyalım.

RAKİBİMİZİ TANIYALIM

Geçtiğimiz sezon ligde kalmak için amansız bir mücadele verdiği iki puan gerisinde ki Sultanbeyli ile son hafta deplasmanda karşılaşan Bergama Belediyespor aldığı 0-0'lık beraberlik sonucu sezonu düşme hattının hemen üzerinde tamamladı.

Bu sezon aynı korkuyu yaşamamak için kadrosuna Ağrıspor'dan kaleci Mustafa Gürbüz Adıyamanspor'dan stoper Yusuf Orhan, Çankaya FK'dan stoper Deniz Keskin, Erbaaspor'dan forvet Yunus Ünsal, 1928 Bucaspor'dan orta saha oyuncusu Yusuf Can Abay, Esenler Erokspor'dan merkez orta saha Murat Kayalı, Aksaray Belediyespor'dan on numara pozisyonunda görev yapan Alpay Çin, Karacabey Belediyespor'dan defansif orta saha Gökhan Cingirt, Altındağ Belediyespor'dan forvet Gökhan Aydaş Ofspor'dan sağ bek Fikret Topaloğlu, Silivrispor'dan sol kanat Muhammed Özvardar, Elazığ Karakoçan'dan sağ&sol kanat oyuncusu Burak Özbakır ve Şanlıurfaspor'dan forvet oyuncusu İsmail Cem Kara'yı dahil eden Bergama Belediyespor küçümsenmemesi ve dikkat edilmesi gereken bir takım.

ÖNEMLİ SİLAHLARI VAR

Orta sahasını Esenler Erokspor'dan Murat Kayalı ve Karacabey Belediyespor'dan Gökhan Cingirt gibi şampiyonluklar yaşamış tecrübeli ikiliye emanet eden İzmir ekibinin en önemli kozları olarak dikkat çekiyor. Yusuf Canbay : Son iki sezon Somaspor ve 1928 Bucaspor formalarını giyen Beşiktaş patentli 23 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu merkez orta saha ve 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

Stil olarak Emre Belözoğlu'nu andıran ve oyunun iki yönünü de oynayan Yusuf Can, tempolu oyunu, yüksek top tekniği ve pas kalitesiyle öne çıkıyor. Dikine etkili paralarıyla rakip savunma oyuncularını çaresiz bırakabiliyor. Dikkat edilmesi ve bir şekilde moral motivasyon olarak oyundan düşürülmesi gereken bir oyuncu.

Hücum hattında ise Yunus Ünsal ve hemen arkasında yer alan Alpay Çin gibi hareketli ve rakibe baskı uygulayarak hataya zorlayan ikilinin yanı sıra Gökhan Aydaş gibi tecrübeli gol ayağı yer alıyor.

Rakibine göre daha kaliteli hücum hattına sahip olan Petrolspor'umuz gireceği pozisyonları erken değerlendirerek rakibinin direncini kırmak ve oyundan düşürmek zorunda.

Kırmızı beyazlı takımıza yarın ki maçta başarılar diliyorum.

+3 puan için

Haydi Çocuklar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?