HAYDİ PETROL BİR DAHA

HAYDİ PETROL BİR DAHA
15-10-2021

Oynadığı son dört karşılaşmadan gol yemeden 12 puan çıkararak nefesini lider Arnavutköy Belediyespor'un ensesinde hissettiren kırmızı beyazlı ekibimizde hedef yarın zorlu Kelkit deplasmanında oynayacağı maçtan puan veya puanlarla dönmek.

İsterseniz üç puan gerimizde üçüncü sırada yer alan rakibimiz Kelkit takımını analiz edelim.

KELKİT BELEDİYESPOR'U TANIYALIM

140 bin nüfuslu Gümüşhane ilinin 39 bin nüfuslu küçük ilçesi Kelkit Belediyespor 2018-2019 sezonunda 3.Lige merhaba dedi.

Geçen sezonu en yakın rakibine 6 puan fark atıp 5.Sırada tamamlayarak play-off oynama başarısı gösterse de Bursa Yıldırımspor'a elenerek 2.Lig kapısından döndü.

Başarılı golcüsü Enes Ocak'ı Ağrıspor'a kaptıran Kelkit takımı boşluğunu Silivrispor'dan eski forveti Tufan Deniz Gelen'i transfer ederek doldurdu.

Kadrosunun %80'i son üç sezon birlikte oynayan, birbirini tanıyan, tamamlayan ve çok koşan mütevazı isimlerden oluşan Kelkit takımı bu sezon da son haftaya kadar zirveyi kovalamak istiyor.

Kalesini tecrübeli kaleci Ceyhun Demircan'ın koruduğu Kelkit takımının diğer kilit oyuncuları attığı 5 golle Tufan Deniz Gelen'in yanısıra orta sahanın dinamosu eski futbolcumuz Hüseyin Teker ve  deneyimli savunmacı Adem Sağlam olarak dikkat çekiyor.

PETROL ZORU SEVER

Kırmızı beyazlı ekibimizde zorlu maç öncesi Okan Toprak ve başarılı kalecimiz Cihan Şentürk kart sınırında bulunurken üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Karaman maçında forma giyemeyen sağ bek oyuncumuz Samet Aydın ile aynı maçta elinden hafif bir sakatlık geçiren Savaş Çakır'ın durumunun ciddi olmadığı ancak forma giyip giyemeyeceklerinin maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Rakibine göre daha etkili silahlara sahip olan kırmızı beyazlı ekibimizin bu zorlu sınavdan da başarılı bir sonuçla döneceğini Çatalca maçında dopdolu tribünler önünde belki de liderlik sevincini hep birlikte doyasıya yaşamayı umuyor, Petrolspor'umuza başarılar diliyorum.

Hoşçakalın..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?