HEDEFİMİZİ BELİRLEYECEK HAFTALAR

HEDEFİMİZİ BELİRLEYECEK HAFTALAR
03-12-2022

TFF 2.Lig Beyaz Grupta ilk devrenin bitimi için son üç haftaya girilirken alınacak sonuçlar hedefimizin belirlenmesi adına oldukça önemli olacak.

Play-off mu ?

Ligde kalmak mı?

Pazar günü evimizde Ispartaspor ardından Arnavutköy deplasmanı ve son hafta yine evimizde oynayacağımız Şanlıurfaspor maçlarından alacağımız iyi sonuçlar bizi play-off hattında tutacak ki bu da ikinci devre Batman'ın kenetlenmesine her maçta tribünleri doldurmasına neden olacak.

Kalan üç maçın ikisini evimizde oynayacak olmamız büyük avantaj ve bu avantajı iyi değerlendirmek zorundayız. Zira alt sıralar ile play-off hattı arasında ki puanlar birbirine oldukça yakın ve her puan altın değerinde.

Geçen hafta deplasmanda Menemenspor karşısında kalesinde gördüğü son saniye golüyle iki puan bırakan Petrolspor'umuzun yarın konuk edeceği Ispartaspor takımını yakından tanıyalım.

***

ISPARTASPOR'U TANIYALIM

Geçtiğimiz sezon mütevazı kadrosuyla Play-off oynama başarısı gösteren Ispartaspor bu sezon yaptığı transferlerle yeni bir kadro kurup takımın başına Yusuf Şimşek'i getirse de lige çok kötü başlangıç yaptı. Başarısız sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giden yeşil pembeli ekip takımı Hakan Şimsek'e emanet etti ancak kötü gidişatın önüne bir türlü geçilemeyince yönetim 11.Hafta sonunda üçüncü teknik direktör Hakan Yılmaz ile anlaştı

ISPARTASPOR ÇIKIŞTA

Hakan Yılmaz ile Somaspor deplasmanında 2-0'lık yenilgi ile ayrılan Ispartaspor daha sonra müthiş bir çıkış yakaladı. Sırasıyla Nazilli Belediyespor'u 4-0 deplasmanda Bursaspor'u 2-1 mağlup eden Ispartaspor geçen hafta evinde Afyonspor'a karşı üstün bir futbol sergilemesine rağmen kaleci Anıl ve direkleri geçemeyince sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Son üç haftada 7 puan toplayan Ispartaspor 6 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü ve puan tablosunda düşme hattından çıkarak tırmanışa geçti.

Çıktığı 15 maç sonunda 4 galibiyet 5 beraberlik 6 mağlubiyetle 14.Sırada yer alan Isparta 32 spor 11 gol atarken kalesinde 14 gol gördü.

ÖNEMLİ KOZLARI

Son haftalarda attığı 3 golle takımı sırtlayan 20 yaşında ki genç Berke Demircan yarın kırmızı beyazlı ekibimize karşı Ispartaspor'un hücumda ki en önemli kozu olacak.

Golcü Berke dışında orta alanda takımın beyni konumunda ki Erokspor'dan transferi Hüseyin Afkan Adanaspor'dan transferi Cem Özdemir, Erdem Seçgin ve Cemal Kızılateş ile birlikte tecrübeli solkanat oyuncusu Abdullah Topkara Ispartaspor'un en önemli kozları olacak.

Orta saha ve savunması uyum içerisinde olan pembe yeşilli ekibin en büyük handikapı tıpkı bizim gibi deplasman fobisi olacak.

Deplasmanda 1 galibiyet 1 beraberlik 5 mağlubiyetle sadece 4 toplayabilen Ispartaspor rakip filelere sadece 3 gol bırakırken kalesinde 9 gol gördü.

İÇ SAHA SİHRİ DEVAM ETSİN

Dış sahanın en başarısız ekibi Ispartaspor ile iç sahanın en başarılı ekibi Petrolspor'umuz arasında ki maçta favori kırmızı beyazlı ekibimiz gibi görünse de çok tehlikeli bir rakip olarak gördüğümü ve dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yarın ki maçta futbolseverlerin rakip ayrımı yapmadan tribünleri doldurmasını diliyor,

Başarılar kırmızı beyaz diyorum.

Hoşçakalın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?