Hocaların buluştuğu seçim

Hocaların buluştuğu seçim
09-08-2022

Pazar günü Batman Ticaret ve Sanayi Odasının konferans salonunda Türkiye Faal Antrenörler Derneği (TÜFAD) Batman Şubesi’nin seçimi vardı.

173 antrenör üyeli TÜFAD’ın 114’ü sandık başına gitti.

Seçim kıran kırana geçiyordu.

Güvenlik önlemleri alınmıştı. 

Fakat seçime katılan hocalarımızdaki heyecan gözlerinden görülmeye değerdi.

Oylar sayıldıkça bazı futbol antrenörlerimiz, takımları gol pozisyonuna girdikleri gibi öyle adrenalin yaşadıklarını gözlemliyordum.

Bu heyecan TÜFAD’ta bundan sonra daha güzel projelerin başlamasına vesile olacağına inanıyorum.   

Diyarbakır TFF Bölge sorumlusu değerli abim Serkan Bayhan ve bazı misafirler de seçim için bu sıcak havada Batman’a gelerek, ilimizi ne kadar önemsediklerini gösterdiler.

Sağ olsun-var olsun Serkan bey, o bir Batman gönüllüsü gibi her daim ilimizi desteklemekte.

4 dönemdir TÜFAD Başkanlığını elinde bulunduran Ahmet Öner ve yıllardır TEİAŞspor’da başarıyla antrenörlük yapan Faysal Aydın, seçimde yarıştı.

Türkiye Faal Antrenörler Derneği Batman Şube Başkanlığını Faysal Aydın, 3 oy farkıyla kazandı.

Faysal Aydın; 58 OY

Ahmet Öner; 55 OY

Kullanılan oy; 114

Boş oy: 1

Aktifliğiyle ve Teiaşspor’daki başarısıyla bilinen Aydın, antrenörlere seçim sonrası salonda teşekkür ederek; “Bize oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Batman dışındaki diğer illerde TÜFAD’ta kaydı bulunan başta değerli Batmanlı hocalarım ve kaydı olmayan tüm futbol antrenörlerimizi Batman TÜFAD çatısı altında ‘birlikte güçlüyüz’ şiarıyla kenetlenmeye davet ediyorum.

Umarım bundan sonra komşu İlimiz Siirt’te TÜFAD’ı kurar ve Batmanlı hocalarımızda artık sadece kendi seçimlerinde kendileri söz sahibi olur…

Başta Halk Eğitim’den görev bekleyen çalışkan ve azimli genç antrenörlerimiz başta olmak üzere TÜFAD’ın her sorununda bizlerde birer spor yazarı olarak İl yöneticilerimize var olanı aktarmaya devam edeceğiz. 

Bugüne kadar TÜFAD’ta görev yapan Öner’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Faysal Başkan ve yönetimine başarılar diler, TÜFAD’ın daha da aktifleşecek günleri pek yakında hep birlikte göreceğimize inanıyorum…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?