İKİYE BÖLÜNMÜŞ YÜREK

27-12-2019

Fincanın dibi adeta yüreğinizi ikiye bölmüş gibi. Yarı açık, yarı koyu telve görünümünde. Görünen o ki, kararsızlıkla geç kalmışlık durumu yaşıyorsunuz. Kimi vakit bir karardan diğerine geçiyor sonra kararlı olacakken gene boğuşuyorsunuz kendinizle; kimi vakit de düşünüp dururken geç kaldığınızı düşünüyorsunuz. Öylesine dolu duygular yaşıyor ki yüreğiniz zaman su gibi akıp gidiyor. Birdenbire dolup birdenbire durgunlaşıyorsunuz. Zaten kahvenizi hızlı içip fincanınızı da hızla kapatıp öylece tabağa dökmüşsünüz. Oldukça çabuk davranmış ruh halinizi dökmüşsünüz. Böylece tabakta koyuluk ve açıklıklar belirgin olmuş. Aynı zamanda yarı koyulukta birikimleriniz gizli diyebilirim.
Dipteki açık telvede sırt sırta vermiş iki tavuk görünüyor. Tavuk kuş ailesinden olduğu için kuş gibi pozitif yüklüdür. İki tane çıkması şansınızın fazlalığına işarettir. Hem sevindirici haberler alırken (misafirleriniz yolda veya umduğunuz bir miktar paraya kavuşuyorsunuz gibi)hem de korktuğunuz hastalığınızın üstesinden geliyorsunuz. Artık sevdiğiniz dostlarınıza baklava ikram edersiniz.
Dipteki koyuluk ise küçük kuyruklu bir fareyi andırıyor. Bu da çevrenizde dikkat etmeniz gereken bir insanı işaret ediyor. Bu insan kurnazlıkla arkanızdan laf taşıyor. Bu durum fare gibi korkutucu görünse de uyarıyı aldınız.
Fincan sapının olduğu kenarda bir çam ağacı ve açık kısa yollar göze çarpıyor. Fazlasıyla sıkıntı yaşamış olsanız da çam ağacı pozitif enerjiden söz ediyor. Eğlence ve etkinliklerde moraliniz yerine gelecek dostlarınızdan destek bulacaksınız.
Ancak tüm bu gelişimlerden bunalmış yola çıkmaya, seyahate niyetlisiniz. Açık ve kısa yollarda umutla mutluluk gözüküyor. 
Fincan sapının karşısındaki kenarda ise iki harf belirmiş. V ile L harfi. Bu harfler daha çok ruh hallerinizi yansıtıyor. Galiba siz sıkıntılarla kederleri gurur meselesi yapıyorsunuz. Bu gurur da çevrenizi kıramamaktan kaynaklı. Bunu tabii olarak kendi güzelliğinize güveniniz etkiliyor. Duygusal yönünüz ağır basıyor genelde. 
Tabakta çıkan kalp da buna işarettir. Bazı olumsuz işleriniz yoluna girecek gelecek günlerde aşkla güzel duygular yaşayacaksınız. Kalbinizin hareketleneceği günlere yaklaşıyorsunuz. Hele şu kalbin yanındaki iki beyaz güvercin kalbinizin hızla çarptığını ne güzel anlatmış. Hem çevrenizle hem kendinizle barışık bir döneme girdiğinizi müjdeleyen güvercinler hayatınızda açtığınız yeni sayfada temiz, güzel bir aşka işarettir.
Tabakta etrafa dağılmış buğday başakları var. Görünen o ki birikimleriniz olduğu gibi bir kısım borçlarınız da mevcut. Ama borçlarınızdan kurtulacaksınız tez zamanda. Böylece huzurunuz artacaktır.
Sonuç olarak erken davranıp fincanınızı tabağa boşaltmış olmanızdan dolayı telveler tabağa iyice akmış. Her ne dilek tutmuşsanız ona kavuşacaksınız geç olmayan bir zamanda. Kulağı kapıdadır dileğinizin.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?