İlkyarıyı zirvede kapatabilir miyiz?

İlkyarıyı zirvede kapatabilir miyiz?
08-12-2023

3.Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren TPAO Batman Petrolspor, bu sezon oynadığı 12 maçta topladığı 27 puanla zirve koltuğunda.

İlkyarının bitimine son 2 hafta kaldı ve Petrolsporumuzun takipçisi Turgutluspor ve Efeler 09 spor peş peşe ‘bay’ olacağı haftalarda Petrolspor için en önemli maç, Pazar günü Pazarspor karşılaşması.

Ligde kalesinde 5 gol görerek, Türkiye liglerinde 136 takım arasında en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduruyor.

Teknik direktör Mesut Toros ve yardımcıları, futbolcular, kulüp çalışanları, taraftar ve basın, başarı için kenetlenmiş.

Geçen hafta Amasya maçı sonrası basın odasında Mesut hoca, basın Sözcüsü Cemal Kaya, futbolculardan Aykut-Muzaffer ve basın mensuplarının kenetlenme fotoğrafı tüm rakip takımlarımızı da kıskandırmıştır.

Sahada taraftarıyla, saha dışında basınıyla bir arada olan TPAO Batman Petrolsporumuzun başarılı olması için şehir olarak motivasyonu daha da artırmalıyız.

Gerek sosyal medyada da gerekse de tribünlerde takımımıza daha fazla sahiplenmeliyiz.

Bir Karşıyaka mağlubiyetiyle fırtına koparanları, seri galibiyetlerle susturmaya devam eden Kırmızı-Beyazlı camia, Pazar günü de sabırlı, mücadeleci ve rakipten daha çok kazanma isteğini sahada göstereceğine inanıyorum.

Son 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik ve kalesinde sadece 2 gol gören takımdır TPAO Batman Petrolspor.

Petrolsporda Karadenizli futbolcular var.

Karadeniz’in futbol piyasasını burada anlatmaya kalksak belki de sayfalar yetmez ama vitrini Petrolsporlu futbolcularımızda iyi biliyor.

İlkyarı henüz bitmedi.

Son 2 maç kaldı ve ortada 6 puan var.

Pazarspor ve Turgutluspor maçları sonucu Petrolspor’u ilk yarıda zirvede tutup tutmadığını göreceğiz ama deplasmanlarda daha iyi oynayan Batman ekibinin, Rize’den eli boş dönmeyeceğine ve ilk yarıyı lider bitireceğine inanıyorum…

İnananlar başarmaya devam eder…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?