İsrail ve Siyonizm

İsrail ve Siyonizm
03-11-2023

İsrail oğulları Kur'an'in kırk yerinde sözü edilen bir kavmin adıdır.

Bakara suresi 61 ayette mealen şöyle anlatır:

"Hani siz, "Ey Musa! Biz bir tek yiyecekle dayanamayacağız. Bizim için rabbine dua et de bize toprağın mahsullerinden; sebzelerinden, kabakgillerinden, sarmısağından, mercimeğinden, soğanından bitirsin." Demiştiniz. Musa ise. "İyiyi kötü ile değişmek mi istiyorsunuz? Şehre inin; istedikleriniz orada var" dedi. Zillete, fakru zarurete mahkum oldular; Allah'ın gazabına uğradılar. Bu durum, Allah'ın ayetlerini inkar etmeleri ve haksız yere peygamberleri öldürmelerinin, bütün bunlar da isyan etmeleri ve haddi aşmalarının sonucudur. (Diyanet meali)

Firavun; Yahudilerin savaşçı erkekleri ve işe yaramayan insanlarını öldürüyordu.

Kızlarını cariye ve geriye kalan kesimi köle yapıyordu.

Allah'ın yardımıyla Hz. Musa (as) vesileyle Firavnun zulmünden yeni kurtulmuşlardi. Bıldırcın ve kudret helvası ile taltif edilmişlerdi.

Nimetlere şükür yerine nankörlük etmeyi tercih ettiler.

Allah'a isyan ve sıkıntılara düçar oldular.

İşte günümüz Siyonist Yahudileri.

Nazi zulüm ve katliamindan kurtulanlar dünyanın her ülkesinde  ayrıcalıklı haklara sahip oldular.

Filistin topraklarında devlet kurdular.

Kudüs başkent olsun dediler.

"Yerleşimciler" adı altında Filistinlilerin ev ve mallarına el koydular.

Çocuklarına silah eğitimi vererek Filistinlileri "zevk için" öldürmeyen başladılar.

Nihayetinde "zaten öldürülüyoruz o zaman direnerek ölelim" sloganı ile başlatılan savaş.

Küçücük bir bölgeye (Gazze) on binlerce büyük çaplı bombalar atmak.

"Tek dişli canavar" olan batıyı savaşa çağırmak ve önüne küçük bir kuzuyu koyup binlerce masum çocuğu katletmek.

Gazze'de ki savaş İsrail'in zaferiyle sonlanır ve Filistin soykırıma (savaş bunu gösteriyor) uğrasa Siyonist Yahudiler "yeter" demeyecek ve de dünyaya huzur gelmeyecek.

Siyonist Yahudiler (tüm Yahudileri kast etmiyorum) "seçilmiş bir kavim" olduklarını geri kalan kesimin de "insan şeklinde hayvan" olarak görmekteler.

BM genel sekreteri "savaşın durması ve insani yardım koridoru açılması" yönündeki açıklamasında "sen hangi dünyada yaşıyorsun" çıkışıyla kendilerinden başka dünya kabul etmezler.

Ve ABD de devlet başkanı Biden'e; "Gazze de çocuklar ölüyor" sorusuna "duymuyorum" sözü ile Yahudilerden başka da herhangi bir acıyı duymaz, görmez ve bilmezler.

Dünyanın süper güçleri, demokrasi savunucuları, insan hakları aşıkları, hakiki Hristiyanlar ve Yahudiler size sesleniyorum; Siyonist İsrail'i, durdurabilecek ve insanlığı bu beladan kuracak yegane güç siz siniz.

Bu savaş durdulmaz ve Siyonist İsrail'e dur denilmez ise "sustukça sıra sana gelecek" misali Filistin'den sonra; Suriye, Türkiye, İran, Irak, Mısır... Ve netice itibariyle tüm dünyada yangına sebep olacaktır.

Selam ve dua ile.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?