İsveçin Yasaları Varsa Allahın Da Yasaları Var

İsveçin Yasaları Varsa Allahın Da Yasaları Var
25-01-2023

Bre gafiller! Müslümanların kutsalını neden yakarsınız?

Bir ülkede düşüncelerin hakarete varmadan, konuşulup tartışılması, insanlık için büyük bir lütuftur ve medeniyetin gereğidir.

Ama inançlara hakaret etmek, küfür etmek, alay etmek,küçük düşürüp karalamak düşünce özgürlüğüdeğildir.“Düşünce özgürlüğü” adı altında Allaha, peygamberlerine, kitaplarına hakaret etmekkabul edilemez. İnsanların inançlarına hakaret, düşünce bile olamaz. Bu tür eylemler sapıklıktır, haddi aşmaktır.

Allah’uTealabizlere“Onların ilahlarına hakaret etmeyin ki onlarda sizin ilahlarınıza hakaret etmesinler.” diyerek uyarmıştır. Bu nedenle hiçbir Müslüman bir diğer inancın kutsallarına hakaret etmez. Hakaret edenlere müsaade etmez.

İşte bu yüzden İslam dini yücedir.

Avrupa’nın üçüncü büyük ülkesi olarak tanınan İsveç, her Avrupa ülkesi gibi sözümonadüşünce özgürlüğünü savunmaktadır. Bu anlayışla ülkelerinde polis koruması altında Kurani Kerim’in yakılmasına müsaade etmektedir.

Bu ülkenin siyasetçisi geçinen RasmusPaludan isimli bir Parlamenteri,polislerin koruması altında önce Türkiye ve Müslümanları hedef alan hakaret edici konuşmalar yapıyor,ardından Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav)’e hakaretlerde bulunuyor, sonra daFransa da bir dergide yayınlanan ve Hz. Muhammed (sav) i küçük düşürücü karikatürleri teşhir ediyor.

Bunlarla da yetinmeyen iblis Paludan, etrafa gülücükler dağıtarak elinde tuttuğu Kur’an’ı Kerimi ateşe veriyor. Alevler içinde kalan Kuranı alaylı gülüşlerle etrafa saçtıktan sonra büyük bir zafer kazanmış komutan,edasıyla destekleyicilerinin alkışları arasında aracına binerek hiçbir şey olmamış gibi bölgeden uzaklaşıyor.

Bir de Peygamberimize ve Kuran’i Kerim’e yapılan bu alçakça saldırıları devlet korumasıyla gerçekleştiriyorlar. Yani bir başka deyişle İsveç devletini bu iğrenç emellerine alet ediyorlar. İşin daha da ilginci ise İsveç Devletide bu hadsizliğe seyirci kalıyor.

Bilmiyorlar ki bu yapılan hadsizlikle devletlerinin altını oyuyorlar.

Paludan’a göre her şey bu kadar…

Geldim. Güldüm. Yaktım. Gittim.

Biz Kürtlerin bir atasözü var. “Aqıl taca zêrinelêliserê herkesi tinîne…

“KA AQIL”

İleriyi göremeyen Paludanve yandaşları ve yoldaşları, bilmiyorlar ki bu yaptıklarıyla uyuyan bir gücü uyandırıyorlar. Tarihin şahit olduğu büyük gücü ayağa kaldırıyorlar. Onları şahlandırıyorlar. Müslümanların üzerine serpilen ölü toprağı kaldırıyorlar.

Şunu da söyleyelim; Kişiler, gruplar, partiler veya devletler, Ateist olabilir, solcu olabilir, sosyalist olabilir, komünist olabilir, putperest olabilir, laik olabilir, Budist veya satanist de olabilirler. Hiçbir dini inancada sahip olmayabilir, dinlere de saygı da duymayabilirler hatta ve hatta nefrette edebilirler…

Ama kesinlikle ve kesinlikle hiçbir şekilde alay etme, hakaret etme, küçük düşürme, kutsallarını ayaklar altına alma ve kitaplarını yakma gibi hiçbir eylemde bulunamazlar…

AllahuTeala’nın belirttiği gibi “Deki; Ey kafirler! Bizler sizin kulluk ettiklerinize kulluk ediciler değiliz. Sizlerde bizim kulluk edicimize kulluk edici değilsiniz. Sizlerin dini size bizlerin dinide bizleredir.

Herkesin dini, düşüncesi, inancı, yaşam tarzı kendisinedir. Fakat hiç kimse Allaha, Resullerine, Kitaplarına, hele hele Rehberimiz, Önderimizson Peygamber Hz. Muhammed (sav) e ve onunla indirilen Kuran’i Kerime hiç ama hiçbir şekilde hakaret edemez. Alaya alamaz. Küçük düşüremez. Saldırıda bulunamaz. Hiç ama hiçbir şekilde parçalayamaz, yakamaz, ayaklar altına atamaz.

Bunları yapmaya kalkan kimseler Allaha, Peygamberlerine, İslama ve tüm Müslümanlara savaş açmışlardır. Aradan binlerce yıl geçse de yaptıkları bu fiilden tövbe edip özür dilemedikçe kanları da, canları da Müslümanlara helaldir.

Allaha, Resulüne ve Kitabına saldıranlar, hem dünyada ve hem de ahirette kaybetmişlerdir. Sonları ebedülebed cehennemdir. Bu sondan İsveçli sözümona siyasetçi RasmusPaludan da kaçamayacaktır.  Bir başka deyişle ne İsveç sınırları ve ne de İsveç’in polisleri onu bu akıbetten koruyamayacaktır. 

Aynı şekilde İsveç başbakanı UlfKristerssonaçıklamasındaki İfade özgürlüğü demokrasinin temel bir parçasıdır. Ancak bir şeyin yasal olması mutlaka uygun olduğu anlamına gelmez” sözler Müslümanların kutsallarınasaldırmanın ifade özgürlüğü olduğu ve kendi yasalarına uygun olduğunu ifade etmektedir. Bu da ayrı bir garabet örneğidir.

Hiçbir yasa; inançlara hakarete izin vermez.

Eğer İsveç yasalarına göre Allaha, Resulüne ve Kitabına saldırmak ve yakmak onlara göre yasal isebilinmelidir ki Allah’ın kanun ve yasalarında;

Allaha, Peygamberlerine ve Kitaplarına yapılacak en küçük bir hadsizlik Müslümanlara savaş açmaktır.Allah’ın yasasında;Allaha, Peygamberlerine ve Kitaplarına yapılan saldırılara karşı durmak Müslüman her ferdin üzerinde farzdır.

Sizler;Yasalarınızın gereğini yapıyorsanız, bilinmelidir ki Allah’ın yasalarının gereğini yapacaklarda vardır…

Vesselem…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?