İyi başlayalım!

İyi başlayalım!
12-09-2023

TPAO Batman Petrolspor, Pazar günü 2023-2024 sezonun ilk maçına Pazar günü Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor ile oynayacak.

Bu sezon transfere erken başlayan, tesisten-kampa kadar hiçbir şeyin eksik edilmediği Kırmızı-Beyazlı ekipte artık kenetlenme zamanı.

Yeni hocanın da iki gün içinde açıklanması beklenildiği Kırmızı-Beyazlı ekipte tüm futbolcuların saha dışı ve saha içinde birliklerini göstermeleri gerekir.

Ergene Velimeşespor deplasmanları zaman zaman Batman Petrolspor’a ters gelse de sonuç bakımından bu sezon şeytanın bacağını kırması gerekiyor.

Kırmızı-Beyazlı ekipte başarı için her şey yapıldı.

Söz artık futbolcularda...

Mazeret yok ama mücadele zamanı…

Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcularını izlerken, kazanma azimlerini ve mücadelelerini saha da görmek isteriz.

Petrolspor armasına yakışacak mücadeleyi gösterecek ve gösteremeyecek futbolcuları yeri geldiğinde bu köşemizden dile getireceğiz.

***

PETROL’Ü YALNIZ BIRAKMAYALIM…

Batman taraftarı da Petrolsporlu futbolcular da ligin başlamasını artık sabırsızlıkla bekliyor...

Pazar günü saat 16.30’da Tekirdağ’da oynanacak maça İstanbul ve çevresindeki illerden de Batmanlı futbolseverlerde maça gitmeyi planlıyor.

Pazar günü Tekirdağ deplasmanından lige iyi başlayan bir Petrolspor görmeyi arzuluyoruz.

Batman Petrolspor’un deplasmanında yalnız kalmaması için İstanbul’daki Dark Reeds taraftar grubuna destek olan Yunus Öndaş’ı tebrik ederim.

Batmanlılık bilinciyle Tekirdağ deplasmanında Petrolspor’un yalnız kalmaması için İstanbul ve çevresindeki Batmanlı futbolseverlerin de tam destek vermesi bekleniliyor. 

İyi başlayalım beyler!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?