İyi başlayalım

İyi başlayalım
15-09-2023

Sporseverler olarak sabırla heyecanla umutla beklediğimiz lig maratonuna yarın ki Ergene Velimeşe deplasmanıyla başlıyoruz.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'dan boşalan teknik direktörlük görevine kısa süre önce getirilen Mesut Toros yönetiminde şampiyonluk beklediğimiz yeni sezona start verecek kırmızı beyazlı ekibimizden 3 puanlı merhaba bekliyorum.

Zira lige üç puanla başlamak hem futbolcular hem taraftarlar için önemli moral motivasyon sağlayacaktır

Dilerseniz yarın deplasmanda puan savaşı vereceğimiz rakibimizi yakından tanıyalım.

ERGENE VELİMEŞESPOR'U TANIYALIM

1979 yılında kurulan Tekirdağ'ın 67 bin nüfuslu Ergene ilçesinin mütevazı takımı olan Velimeşespor 2016-2017 sezonunda BAL Ligi'nde şampiyon olarak tarihinde ilk kez adını profesyonel lige yazdırdı.

2017-2018 sezonunda ilk kez boy gösterdiği 3.Ligde kalmayı başaran Ergene Velimeşespor 2018-2019 sezonunda gösterdiği performansla ligi 5.Sırada tamamlayarak playoff'a yükseldi ve yarı finalde Nazillispor'u finalde ise Nevşehir Belediyespor'u geçerek tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdi ve TFF 2.Lige merhaba dedi.

İki sezon 2.Lig'de mücadele edebilen mavi beyazlı ekip 2020-2021 sezonunda aldığı kötü sonuçların ardından 3.lige düştü.

Geçen sezon 3.Ligde 3 puan farkla Bölgesel Amatör Lige düşmekten kurtulan Velimeşespor bu sezon korkulu rüya görmemek ve sürpriz yaparak play-off kovalamak hedefinde.

Geçen sezon ki kadrosunun büyük bir bölümünü yenileyen Tekirdağ temsilcisi kaleci Salih Şenbaş, Halil Uysal, Kerim Bölük, Onur Garip ve Baran Işık gibi önemli oyuncularıyla yollarını ayırıp Erbaaspor'dan 1.90 boyunda ki stoper Safa Yıldırım,  orta saha oyuncusu Yusuf Yağcı, Nazilli Belediyespor'dan stoper ve sağ bek oynayabilen Mert Er Estik, Karşıyaka'dan başarılı sol kanat oyuncusu Ali Say, 52 Orduspor'dan eski orta saha oyuncumuz Özgen Erdem, Pazarspor'dan orta saha Kadir Salih, Aksarayspor'dan ön libero Salim Parsak ve Bayrampaşaspor'dan forvet Ömer Yıldız'ı kadrosuna dahil etti.

Lige deplasmanda Manisa temsilci Turgutluspor'a 2-1 kaybederek puansız başlayan Velimeşespor kırmızı beyazlı ekibimize karşı bilenmiş ve sahaya galibiyet parolasıyla çıkacaktır.

Kağıt üzerinde mutlak favori görünen kırmızı beyazlı ekibimizde futbolcularımızın maçın sahada kazanıldığını bilecek ve ona göre mücadele edecek tecrübeye sahip oldukları konusunda şüphem yok.

Transferleri tamamlamış teknik heyeti belirlemiş TPAO Batman Petrolspor'umuza bu saatten sonra herkesin sonsuz destek vereceği konusunda da şüphem yok diyerek yeni sezonun kırmızı beyazlı camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

İstanbul ve Trakya bölgesinde takımımızı hiç bir maçta yanlız bırakmayan hatta evinde hissettiren Dark Reds taraftar grubunun yarın Ergene'de kırmızı beyazlı ekibimizin yine arkasında itici gücü olacağını belirterek kendilerine şimdiden kazasız belasız yolculuklar diliyorum

Maç maç düşünerek sezon sonu hedeflediğimiz şampiyonluk ipini göğüslemek dileğiyle.

Başarılar Petrolspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?