Kazanmaya devam edelim

Kazanmaya devam edelim
04-11-2023

PETROLSPOR -BULVARSPOR

Son3 maçını kazanarak zirveye ortak olan Kırmızı - Beyazlı ekibimiz seriyi 4 maça çıkarmak belki de liderlik koltuğuna oturmak için yarın İstanbul temsilcisi Bulvarspor'u ağırlıyor.

Hem oyun, hem sonuç anlamında bariz bir gelişim gösteren ve bunun karşılığını geçen hafta deplasmanda namağlup Efelerspor karşısında alan Petrolspor'umuz 5-0'lık sonuçla Batman'ı sevince boğdu.

Özellikle Aydın Efeler 09 karşısında mücadelesini skora bakmaksızın 90 dakikaya yayan, oynadığı oyundan zevk alan, zevk veren, oyuna sonradan dahil olan oyuncularımızın maximum katkı verdiği bir ekip izledik.

Tebrik ediyor devamını diliyorum.

Petrolspor'umuzu yarın nasıl bir rakip bekliyor dilerseniz kısaca Kemerkent Bulvarspor analizine geçelim.

BULVARSPOR'U TANIYALIM

1985 yılında İstanbul'un Kartal ilçesinde kurulmuş olan Bulvarspor 2021-2022 sezonda Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak adını ilk kez profesyonel lige yazdırdı.

2022-2023 sezonunda ilk kez boy gösterdiği 3.Ligi 40 puanla 8.Sırada tamamlayan aynı zamanda Petrolspor'umuz ile aynı renklere sahip kırmızı beyazlı ekip sezona oldukça kötü başladı.

Geride kalan 7 hafta sonunda 7 puanla ligde sondan ikinci sırada yer alan Bulvarspor üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Dündar Denizhan ile yolları ayırarak takımın başına 47 yaşındaki teknik adam Oktay Akgül'ü getirdi.

Yeni hocasıyla geçen hafta evinde ligin iddialı ekiplerinden Turgutluspor'u 2-1 mağlup ederek dört maç aradan sonra sahadan galibiyetle ayrılan Bulvarspor Batman'da sürpriz yapmak için sahaya çıkacak.

4-1-4-1 sistemiyle mücadele eden Kemerkent Bulvarspor'un yarın  4-2-3-1 veya 4-5-1 sistemiyle orta sahayı kalabalık tutup savunma ağırlıklı bir oyunla Petrolspor'un hızını kesmeye çalışacağını tahmin ediyorum.

BATMAN RAKİPLER İÇİN VİTRİN

Tarihimizde ilk kez karşılaşacağımız Bulvarspor takımında forma giyen oyuncular için grupta üç il takımından biri olan Batman önemli bir vitrin durumunda.

O yüzden kendilerini kanıtlamak için daha çok mücadele edeceklerini düşünüyorum.

Maç fazlasıyla lider Karşıyaka'nın BAY geçeceği haftayı 3 puanla kapatmak ve liderlik koltuğunu sezon sonuna kadar bırakmamak dileğiyle.

Haydi çocuklar Efeler maçını geride bırakıp aynı ciddiyetle her rakibe saygı gösterip kazanmaya devam edelim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?