Kırılma Maçı

Kırılma Maçı
04-11-2022

Petrolspor - İnegölspor

Geçtiğimiz hafta ligin zayıf takımlarından Bayburtspor deplasmanında kalesinde gördüğü son dakika golüyle galibiyet hasreti beş maça çıkan kırmızı beyazlı ekibimiz yarın gündüz maçında kendisi gibi ligde zor günler geçiren İnegölspor'u konuk ediyor.

Petrolspor için son derece önemli bir o kadar da kritik olan belki de kırılma maçlarından biri diye tabir edebileceğimiz maçtan mutlak 3 puan ile ayrılmamız gerekiyor.

Cumartesi Batman'a 5 puanlık makası kapatmak ve düşme hattından uzaklaşmak için mutlak galibiyet parolasıyla gelecek olan İnegölspor takımını tanıyalım.

İNEGÖLSPOR'U TANIYALIM

Sezona Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile başlayan bordo beyazlı ekip alınan kötü sonuçların ardından takımın başına Taşkın Güngör'ü getirse de istediği çıkışı şu ana kadar gerçekleştiremedi.

Oynadığı 11 maç sonunda aldığı 3 galibiyet 1 beraberlik 7 mağlubiyetle 10 puan toplayabilen İnegölspor 16.Sırada düşme hattının içinde yer alıyor.

2012-2013 sezonundan bu yana 2.Lig'de boy gösteren İnegölspor iki kez Play-off çeyrek finali oynarken 1 kez de final oynama başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz sezon ligi 11. Sırada tamamlayan kadrosunu büyük ölçüde yenileyen bordo beyazlı ekip formsuz gözükse de kadrosu hiçte yabana atılacak gibi değil.

İnegölspor'un beş hafta önce disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bıraktığı başarılı stoper Ethem Pülgir ve 7 maçta fileleri 3 kez havalandıran tecrübeli golcüsü Ömer Faruk Ermeç'in affedilmesi ile Petrolspor'umuz ile oynayacakları maça ne denli önem verdiklerini gösteriyor.

Cumartesi günkü ki maçta açık bir futbol sergileyeceğini  düşündüğüm İnegölspor'un en önemli kozları  golcüler Niyazi Batuhan Salman, Ömer Faruk Ermeç kanat oyuncuları Bahadır Taşdelen, Ersel Aslıyüksek'in yanı sıra orta saha merkez pozisyonunda oynayan Yılmaz Özeren'in tecrübesi olacak.

Kırmızı beyazlı ekibimiz  deplasmanda çok kötü bir grafik çizen ve sadece 1 puan toplayabilen rakibinin bu durumundan faydalanarak galip gelmesi dileğiyle diyerek en büyük gücümüz olan taraftarımızı yarın saat 14:00'te oynanacak kritik maça davet ediyorum.

Başarılar bizim takım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?