KIRMIZI-BEYAZ ANALiZ -4

KIRMIZI-BEYAZ ANALiZ -4
26-08-2022

Geçtiğimiz sezon TFF 3.Lig’de şampiyon olarak 16 yıllık özlemi bitiren ve adını TFF 2.Lig’e yazdıran Petrolspor yer aldığı ve ölüm grubu olarak adlandırılan Beyaz Grupta birbirinden güçlü takımlarla mücadele edecek.

Sezon başı Kırmızı-Beyazlı ekibimizin TPAO’ya devri kentte ve futbolseverlerde büyük heyecan yaratsa da sürecin başarısızlıkla sonuçlanması üst lig hedefimizin yerini mütevazı ve kalıcı bir ekip yaratılmasıneden oldu.

İsterseniz son iki sezon yaptığımız “Kırmızı Beyaz Analiz “ ile sezon öncesi yeni transferlerimizi tanıyalım...

***

Mehmet Küçükdurmuş

Mevkii : Forvet

Geldiği Takım : Bursa Yıldırımspor

Bursa Yıldırımspor'dan transfer ettiğimiz Mehmet Küçükdurmuş 28 yaşında ve forvet mevkisinde görev yapıyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olduğumuz grupta Bursa Yıldırımspor formasıyla play-off yarı finali oynayan Küçükdurmuş attığı 15 golle dikkatleri üzerine çekmişti.

28 yaşında 1.87 boyunda ki golcü oyuncu daha önce Araklıspor, Karaderespor, Tekirdağspor, Yomraspor, Alanya Kestelspor, Payasspor ve Adıyamanspor'da forma giydi.

CENTİLMENLİK ÖDÜLÜ ALDI

Kestelspor-Yatağanspor Bölgesel Amatör Lig maçında gole giderken kendisini savunan rakibinin sakatlandığını fark ederek gol atma yerine durup topu taca gönderen Küçükdurmuş spor kamuoyunun büyük takdirini toplayarak en centilmen oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Hızlı driplingleri gününde olursa bitirici vuruşlarıyla bu sezon taraftarımızın geçen sezon ki gol kralımız Aykut Çift performansı beklediği Küçükdurmuş bakalım ilk kez boy göstereceği 2.Lig arenasında bekleneni verebilecek mi?

Umarım Küçükdurmuş'a 36 hafta sürecek çetin ve sert ligde bir partner transferi yapılır aksi takdirde forvet hattında ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz.

Çok şeyler beklediğimiz Mehmet Küçükdurmuş'a sakatlık ve cezalardan uzak başarılı bir sezon diliyorum...

Hoşgeldin Mehmet

 

 

EBU SIDDIK ÇELİK

Mevkii : Ön Libero

Geldiği Takım : Nazilli Belediyespor

Kırmızı beyazlı ekibimize Nazilli Belediyespor'dan katılan Ebu Sıddık Çelik 26 yaşında ön libero ve merkez orta saha mevkiisinde görev yapıyor.

Geçen sezon Aydın temsilcisi ile 33 karşılaşmada forma giyerek takımın banko isimlerinden biri oldu.

Kariyerinde 68 Aksarayspor, Kozanspor, Düzcespor ve Nazilli Belediyespor gibi takımlarda forma giyen Ebu Sıddık toplamda 171 profesyonel maça çıkarken sadece 3 gol kaydedebildi.

Mücadeleci ve istikrarlı oyun yapısının yanında pozitif enerjisi ile kırmızı beyazlı ekibimizin renkli futbolcularından biri olacak olan Ebu Sıddık Çelik'e de Petrolspor'umuza hoşgeldin diyor önümüzde ki zorlu sezonda başarılar diliyorum...

Hoşgeldin Ebu Sıddık

 

 

ALİ FIRAT OKUR

Mevkii : Stoper

Geldiği Takım: Bayburt Özel İdarespor

Bayburt Özel İdarespor takımından transferimiz Ali Fırat Okur 29 yaşında 1.85 boyunda ve stoperde görev yapıyor.

Geçen sezon forma giydiği 2.Lig ekibi Bayburt Özel İdarespor ile 29'u ilk 11'de olmak üzere 34 maçta görev yaptı. 11 sarı kart 2 de kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bayburt Özel İdarespor savunmasının değişmez oyuncusu olan Ali Fırat Okur bu takımla 2.Lig play-off yarı finali oynama başarısı gösterse de Bodrum Belediyespor ile deplasmanda oynanan yarı final ilk maçında gördüğü kırmızı kartla takım arkadaşlarını rövanş maçında yanlız bıraktı.

Sert ve diri bir oyun yapısıyla dikkat çeken 29 yaşında ki tecrübeli savunmacı profesyonel kariyerine henüz 19 yaşında Manisaspor kulübünde başladı.

 

10 yıllık profesyonel kariyerinde Manisaspor, Bayrampaşaspor, Hatayspor, Elazığspor, Fatih Karagümrük, Zonguldak Kömürspor gibi takımlarda da forma giyen tecrübeli savunmacıya Koray Baykara ve Şahin Şafakoğlu ile gireceği forma rekabetinin başarılar diliyorum.

Hoşgeldin Ali Fırat

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Rıdvan7256
Rıdvan7256 2 yıl önce
kendı oyuncularımız hakında belkı petrol yönetımı bıle bu kadar bılgı sahıbı degıldır.