KORONO (TAÇ) VİRÜS

17-03-2020

Dünya gündemine oturdu. Dünya korono virüsü ile meşgul. İnsanlar gelecek endişesi taşıyor. Dünyayı bu hale getiren, dünyayı idare eden on aile.  Bu dünya tröstlerinin gayesi; 4. sanayi devrimi, Teknolojik teknik,  Singularity, Transhümanizim, Biyometrik çip, Biyolojik/Virütik  salgın. Bu projeleriyle dünyayı dizayn ederek tek tipleştirmek. Dijital dünya oluşturarak gayelerine ulaşmak. Çocuk ile aile, devlet ile vatandaş, insan ile toprak, insan ile ruh ilişkilerini koparıp, zihinlere yeni bir format atmak.  Kendilerinin oluşturacağı kavramlarla dünyayı  yönetmek.

Bunu için dijital topluma geçmek, kripto parayı geçerli kılmak, robotları hayata sokmak. Bunun ilk uygulaması olan biolojik/ viral saldırıyı, Çinin Vuhanda şehrinde korono virüs ile devreye soktular. Araştırmacı yazar Abdullah Çiftçi 25 eylül 2016 da yayınladığı tivitte bu günkü durumu belirtiyor. Yeni tip biyolojik saldırı olacağı, bu sayede 150 ülkede bunun görüleceği, Dünya sağlık örgütünün Pandemi ilan ederek, küresel salgın olduğunu bildirerek, İnsanların evlerine kapanmasını, hayat ilişkilerinin kopararak, ihtiyaçlarını dijital ve bilgisayarlar temin yoluna gideceğini, okulların kapanarak, eğitimin bilgisayar ve kitle iletişim yoluyla sağlanacağını, paranın gündemden kaldırılarak kripto paraya geçileceğini, sağlığından endişe eder hale gelecek toplumun elektronik çip taktıracağını ve bu görüşlerin Ekonomi 2000 dergisinde açıklandığı gerçeğini bildiriyor. Dünyaya ilan edilen bu senaryonun  bugün gerçekleştiğine şahidiz.
Çin de; 12 Kasım 2019 tespit edilen, bir süre gizlenen Korono virüs bu gün dünyaya yayılmıştır Çinin ekonomisini batırmış, petrol fiat’ının dibe vurmasına sebep olmuştur. Dünyada basınında etkisiyle, korkuya, endişeye ve kaossa neden olmuştur.  Okullar kapatılmış, insanlar evlerine hapsolmuş, gelecek endişesiyle marketler, alışveriş merkezlerinde izdiham oluşmuştur. Virüsün yayılma ve hastalık etkisi düşük olmasına rağmen, sanki dünyanın sonu geldi algısı oluşturulmuştur. Ülkemizde bu oyuna gelerek okullar tatil edilmiş, Tek merkezden elektronik eğitime geçilme provasına başlanmıştır. Yakında dijital paraya da geçersek şaşırmayalım. 
Allah(c.c.) Kur’an-ı keriminde “Eline yetki geçtiği zaman da yeryüzünde fesat çıkarmaya, insanın ürününü ve neslini yok etmeye çalışır. Ama Allah(c.c.) fesadı sevmez.’’(Bakara;205.ay) Fesat;  anarşi, terör, bozgunculuk, her tür toplumsal kokuşmadır. Allah’a iman eden, ben Müslüman’ım diyen, Neye? Niçin? Neden? İnandığının bilincinde olan, hayatını imanına şahit kılanlar, Tağutlaşmış Firavun, Belam bavura ve Karun’laşmış  Dünyayı idare etme sevdasına kapılan on ailenin oyununa gelmezler. İslam’ı  insanımıza öğretmekle mükellef olduğunu sanan alimler, resmi kurumlar, Allah’ın nuru Kur’an-dan ders alarak, asrımızın belamlarının oyununu bozma gayretini niçin göstermezler.? Beyler her kes aldığı nefesin hesabını huzuru mahşerde verecektir.’’ İşte bu kendisi hakkında hiçbir kuşkuya yer olmayan kitaptır. Takva sahipleri için hidayet rehberidir.’’(Bakara suresi;2.ayet) ‘’ Kuşkusuz bu vahiy senin ve kavmin için bir şeref ve itibar kaynağıdır. Fakat zamanı gelince hepiniz (ona karşı aldığınız tutuma göre) hesaba çekileceksiniz.’’Ankebut;44.ayet) ‘’Hem kendilerine ilahi mesaj gönderilenleri hem de (onlara) ilahi mesajı iletmekle görevli olanları elbette hesaba çekeceğiz.’’(Araf suresi;6.ayet) Bu ayetlerin bilinciyle hayatımızı yaşayalım. İnşallah. Küffarın oyununa gelmeyelim.
Dostlar; Akıl nimetini kullananlar için her şey açık seçik olarak gerçekleşmektedir. Gelin Tağutun oyununa gelmeyelim. Bugün dünya gündemini işgal eden, projeyle oluşturulan, diğer mevsimsel hastalıklardan farkı olmayan, çocuklara ve gençlere etkisi olmayan, 60 yaş üzerindeki ve başka hastalığa da yakalanan kişilerde %19 ölüme sebeb olan, bununda nedeni ulus devletlerin, milli kültür, anane ve geleneklerini yok etmektir. İnsanlığı tek düz haline getirmek. Sunni olarak çıkarılan ve pandemik haline getirilen bu hastalığın aşısı ve tedavisi de ellerinde mevcut. Dünyayı istedikleri hale getirdikten sonra piyasaya süreceklerdir. Hijyenik tedbirlerle insana bulaşması mümkün olmayan. Korono(taç) virüs olarak adlandırılan normal hastalığın etkisinden ve yetkisinden kurtularak normal hayatımıza devam edelim. Allah’ın Verdiği hayat nimetini kabusa dönüştürmeyelim. Ülkemizi idare edenlerde, dünyayı kendilerine göre şekillendirmek isteyen, dijital hayat kurgulayan, kripto paraya geçişi teşvik eden, insanları çip takmalarına razı olmalarını sağlamalarına çalışarak dünyayı kendi emirleri doğrultusunda idare etmek isteyen, dünya teröstü  on aileye hizmet etmekten uzak dursunlar. Allah’ın ipi Kur’an-a  sarılarak, İslam ümmetine hizmet etsinler. Dilek ve temennilerimle.  Selam ve dua ile.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?