KUR’AN-İ KERİME KALKAN OLMAK MEHMET-ÇE

11-05-2018

Haberlerde duydum ve fazlasıyla hem sinirlendim hem de irtifa ve kontrolümü kaybettim. Neden mi? bu soysuz ve emperyalist Fransızların 300 akademisyenleri yüce ve kutsal kitabımız olan Kur’an-ı kerimi değiştirmek ve yeniden yazmak gerekir diye beyanda bulunmuşlar çok üzüldüm ve tahrik oldum üstelik Fransa’ya gitmiş müzelerini gezmiş sosyal sosyolojilerini ve psikolojileri hakkında tam olarak yeterli olmasa da bilgi edinmiş biriyim.

Sizler de bileceksiniz bu kansız ve soysuz emperyalistler onlarca yıl Fas, Tunus ile Cezayir’i sömürmüş milyonlarca Müslüman’ı hunharca vahşice katletmişlerdi. 1900 kusurlu yıllarda. Bu gerçeği bu vahşeti yerli yabancı tüm tarihçiler bilirler ve tarihe kara bir sayfa olarak düşmüştü.O halde biz Müslümanların kutsal kitabımıza el dil uzatacak kadar elleri dilleri uzadıysa o elleri o dilleri kesmek gerekmez mi? bu da yaşayan ve sayıları iki milyara yaklaşan İslam aleminin aynı zamanda bir sınavı da olamaz mı? susmalımıyız? yoksa hadlerini bildirmeli miyiz?… Madem ki ekonomi bir ülkenin kanı ve can damarıysa ki öyledir. O zaman Fransan’ın ekonomisine set koymalıyız; baraj oluşturmalıyız; mallarını almamalarıyız; her kes her alanda yasal olarak elinden geleni yapmalı hadlerini mutlak surette vermeliyiz.

Mevcut iktidar ne yapar ne yapmaz, o onların görevi ancak ben bir basın mensubu olarak hatta en önemlisi de bir Müslüman olarak Kur’an-ı Kerim aşığı olarak bu şerefsizce anti uygar ve cahilce demeçlerini söylemlerini lanetle ve şiddetle kınıyor, Yüce Allah’ın laneti üzerlerine olsun diyorum demeye de devam edeceğim pişman olup tüm İslam aleminden özür dileyinceye kadar.

***

Onların ekonomilerine kozmetikten ağır sanayilerine kadar onları protesto edip almamalıyız. İşin garip tarafı Hıristiyanken sonradan din değiştirip Müslüman olan Fransız bilim adamlarının isimlerini sadece listelesem köşeme sığmaz. Onca çok sayıda Müslüman olan bilim adamları var bu emperyalistlerin.

Bilmedikleri ve anlamadıkları ve yüce kitabımızın cahili oldukları de o kadar aşikar ki… yüce Allah (cc) ayetlerinde bir çok defa “Bu kitabı biz indirdik onu koruyacak yine bizleriz” mealinde ayetler göndermiş bunu dahi bilselerdi bu talihsiz ve kendilerinin kişiliksizliklerini deşifre eden din düşmanlarını aşikar hale getiren söylemi söylemezlerdi.

***

Başka bir konu daha var ki yüce kitabımız bilimseldir insan üstüdür kul kelamı değildir zamanlar üstüdür. Dündür bu gündür yarındır geçmişi belge ve ispatlarla anlatır bu günü anlatır gelecekten söz eder. Tüm kutsal ve indirilmiş semavi kitapları kapsar. Son kutsal kitaptır.

Oysa onların hak bildikleri ve icra ettikleri incil’i Matta. Markos, Yuhanna, Lukasve Barnabil  insanların yazdığı saçma sapan hiç birinin diğerini uymadığı İncililerle din görevlerini icra ediyorlar bu ne yaman bir çelişki bilimsel hata insanlar İncil yazabilir mi? yazmalılar mı? yazarlarsa ki yazdılar ona semavi kitap kutsal kitap denilebilir mi? Mehmet Ekmen olarak ben de bir İncil yazsam mı? İnanın onu da kabul edenler ve bana uyanlar çıkar samimi söylüyorum.

O halde yüce ve kutsal kitabımıza Allah Kelamına canımızla kanımızla tüm benliğimizle kalkan olmalıyız onu sevip emir ve yasaklarına uymalıyız. Rabbimiz böyle emrediyor. Uymak yahut uymamak bedel gerektirir. Unutulmamalı ki yüce Allah’ın bize ihtiyacı yok bizler kullar olarak aciz ve ona muhtacız. O ne derse o olur. İsterdim ki İslam alemi ayağa kalksın ve gerekeni yapsınlar.

Bu konuda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük tepki verdi açıklamalar yaptı yeterli mi? bana göre çok daha şiddetli olabilirdi onlara nota verilebilirdi elçilikleri konsolosları defedilebilirdi. Her tür yatırımlar dondurulabilirdi yani Osmanlı tokadı atılmalıydı kendilerine… haklarından Kanuni Sultan Süleyman çok iyi gelmişti. Allah rahmet eylesin kendisinden ceddimize layık olabilsek.

Bu konu çok derin ve çok anlamlı detaylara görmek gerek belge ve bilimle ayetle konuşmak yazmak gerek ama bir köşeye sığmayacak kadar detay gerektirir. Ben sadece kızgınlıkla ve kaybedilen bir kontrolle yazmaya çalıştım öfkemden halen titriyor delirmiş durumdayım. Adamlar ahlaksızlar soyu belli olmayan bu emperyalistler dinimize kitabımıza kadar dil uzattılar. Ruh halimi bir tahmin etseniz…

***

Evet diyanet ve bilge adamlar ilahiyatçılar din profsörleri ve bu konuda lisansüstü doktora yrd doçentler en baş ta da iktidar vekili bakanı Başbakanı Cumhur başkanıyla görev başına hak ettikleri cezayı ve yaptırımları vermenin tam zamanı.

İslam birliği ülkeleri ne iş yapıyorsunuz? susmak değil had bildirme zamanı şimdiki zamandır. Diye düşünüyorum

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?