LİDER OLMAK KOLAY, LİDER KALMAK ZORDUR

LİDER OLMAK KOLAY, LİDER KALMAK ZORDUR
21-10-2021

Geçen hafta deplasmanda Kelkitspor'u yenerek liderliğe yükselen Kırmızı - Beyazlı ekibimizde tek hedef yarın konuk edeceği Çatalcaspor'u taraftarın desteğiyle yenip liderliğini sürdürmek.

Yarın lider karşında sürpriz arayacak olan İstanbul'un sarı kırmızılı takımı Çatalcaspor'u tanıyalım...

ÇATALCASPOR

Sezona iyi bir giriş yapmasına rağmen sakatlık ve şanssızlıkların peşini bırakmadığı Çatalcaspor son üç haftada puana hasret kaldı.

Geride kalan 8 haftada topladığı 9 puanla 10.Sırada yer alan sarı kırmızılı ekip yarın Petrolspor'umuz karşında puan veya puanlar alarak yeni bir çıkış yakalamak isteyecek.

Geçen sezon grubumuzda yer alan ve play-off oynama başarısı gösteren İstanbul temsilcisi Petrolspor'umuz ile iki maç yaptı. Batman'da 2-0 galip ayrılırken kendi evinde golsüz berabere kaldı ancak bu sezon ne Çatalcaspor eski Çatalcaspor ne de Petrolspor eski Petrolspor'dur.

GEÇEN SEZON Kİ GÜCÜNDEN UZAK

Teknik Direktörlüğünü Beşiktaş'ın eski efsane futbolcusu Kadir Akbulut'un yaptığı Çatalcaspor geçen sezon ki gücünden uzak.

Geçen sezon 2.Ligi zorlayan kadrosuna baktığımda bir çok önemli futbolcusuyla yollarını ayırdığını, bu sezon kurduğu mütevazı kadrosuyla ligi orta sıralarda bitirmek, olursa sürpriz arama hedefiyle başladığını görüyoruz.

Geride kalan 8 hafta sonunda attığı 15 golle Nevşehir Belediyespor'la birlikte grubumuzun en çok gol atan takımı olan Çatalcaspor'un final dokunuşları iyi yaptığını, bu nedenle kart cezalısı Cihan Şentürk'ün yokluğunda kalemizi koruyacak Onur'a ve savunma oyuncularımıza önemli iş düşecek.

GOL SİLAHLARI YUSUF ATASOY

Çatalcaspor'u kaydettiği 6 golle sırtlayan Beşiktaş patentli 22 yaşında ki golcü Yusuf Atasoy dikkat edilmesi gereken oyuncuların başında geliyor.

Çatalca ekibi ayrıca kaleci Gökhan Yenigün, eski futbolcumuz ve hemşerimiz Hüseyin Rüzgar'ın yanı sıra İsmet Yazgan, Beşiktaş alt yapısında yetişmiş Burak Yamaç ve Necati Yakuplar gibi ligin deneyimli isimlerini bulundurmakta.

HİÇBİR MAÇ OYNANMADAN KAZANILMAZ

Futbolcularımızın hem kalitelerine, hem tecrübelerine hem de karakterlerine güveniyor yarın ki maça da aynı ciddiyetle çıkacaklarına inancım sonsuz diyerek yarın ki maçta Batmanlı futbolseverleri Yeni Batman Stadına şampiyonluk yolunda kayıpsız ilerlemek isteyen kırmızı beyazlı ekibimize destek olmaya tarihi hep birlikte yeniden yazmaya davet ediyorum.

Hoşçakalın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?