LİG PERDESİ AÇILIYOR

LİG PERDESİ AÇILIYOR
28-08-2022

16 yıllık özlemin ardından dönüş yaptığımız 2.Lig'de ilk maçımıza yarın Manisa temsilcisi Somaspor deplasmanıyla başlıyoruz.

Mücadele edeceğimiz dev bütçeli çoğu şehir takımlarının boy göstereceği 2.Lig beyaz grupta ekonomik gücü nispetinde kurduğu mütevazı kadrosuyla kalıcı olmak isteyen kırmızı beyazlı ekibimiz Somaspor maçıyla birlikte lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

İsterseniz yarın oynayacağımız Manisa temsilcisini yakından tanıyalım.

SOMASPOR 'U TANIYALIM

2020-2021 sezonunda şampiyon olarak adını 2.Lig'e yazdıran başarılı Teknik Direktör Burhanettin Basatemur önderliğinde ki siyah beyazlı ekip geçen sezonu 38 maçta aldığı 15 galibiyet 15 mağlubiyetle ligi 10.Sırada tamamlayarak çok rahat bir sezon geçirdi.

Oyuncu keşfeden, yetiştiren, satıp ekonomik kaynak sağlama prensibiyle mücadele verdiği ligde bu sezon da kadro sirkülasyonuna giderek ekibini %85-90 oranında yeniledi. Çok önemli oyuncularını başka takımlara satan Somaspor 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig'ten yaptığı transferlerle 2022-2023 sezonunda taraftarının önüne çıkacak.

Daha önce 4 kez karşılaştığımız Somaspor'a hiç kaybetmedik.

İki galibiyet, iki beraberlik aldığımız ve yarın ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız Somaspor karşısında kırmızı beyazlı ekibimize başarılar diliyorum.

Hayırlı bir sezon olması dileğiyle...

 

BERAT SATILMIŞ

Mevkii : Sağ Kanat

Geldiği Takım : Sarıyer

2.Lig çok ekibi Sarıyer'den transferimiz 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Berat Satılmış geçen sezon Sarıyer takımında 13'ü ilk 11 de olmak üzere 21 karşılaşmada forma giydi ancak gol kaydına muvaffak olmayarak geçen sezonu gol sayısı anlamında kısır geçiren transferlerimizden biri oldu.

Futbola Bursaspor altyapısında başlayan ve yeşil beyazlı kulübün U21 takımında oynadıktan sonra sırasıyla Beylerbeyi, Keçiörengücü, Esenler Erokspor Bandırmaspor ve Sarıyer takımında gibi takımlarda forma giyen kanat oyuncusu Berat Satılmış 3.Lig'de 112 maçta 15 gol 2.Lig'de ise 111 karşılaşmada 7 gol olmak üzere profesyonel futbol kariyerinde toplam 223 maçta 22 kez fileleri havalandırdı.

Petrolspor'umuzun kağıt üzerinde en iyi kariyere sahip olan 29 yaşında ki sağ kanat oyuncusundan beklentileri büyük.

Hücumda geçen sezon ki Berat'tan çok daha yaratıcı, devamlılığı olan, kırmızı beyazlı ekibimize golleri ve asistleriyle direk katkı sunması gerek diyerek tecrübeli futbolcumuza başarılar diliyorum.

Hoşgeldin Berat

  

KORAY BAYKARA

Mevkii : Stoper

Geldiği Takım : Nazilli Belediyespor

Petrolspor'umuzun orta saha oyuncusu Ebu Sıddık Çelik ve kaleci Yunus Emre Genç'ten sonra Nazilli Belediyespor'dan üçüncü transferi olan 28 yaşında ki Koray Baykara stoper mevkisinde görev yapıyor.

Geçtiğimiz sezon Nazilli Belediyespor formasıyla 32 maçın tamamında ilk 11'de görev yapan Baykara 2 gol kaydederken 7 sarı 1'de kırmızı kart gördü.

Hırsı, alan bilgisi, sertliği ve hücuma katkısıyla ön plana çıkan Koray daha önce profesyonel liglerde formalarını giydiği Belediye Derincespor ve Nazilli Belediyespor takımlarında 124'ü ilk onbir de olmak üzere 126 maça çıkarken 10 gol kaydetmeyi başarırken bu maçlarda gördüğü 35 sarı, 7 kırmızı kart oyuncunun oyun içerisinde oldukça hırslı ve  agresif olduğunu gösteriyor.

Yeni savunma oyuncumuza defansif ve ofansif anlamda başarılar dilerken kart görmekten mümkün oldukça sakınmasını bekliyor kendisine başarılar diliyorum.

Hoşgeldin Koray.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?