MERHABA - 8....

MERHABA - 8....
01-06-2021

 

Sevgili dostlar

Gazetemiz 2 Haziran da 7. Yayın yılını bitirip, 8. yayın yılına merhaba diyor.

Bu anlamlı günü siz değerli okurlarına paylaşmak istedim bu yazımda. 

Batman Sonsöz ailesine 8. yılının başında katılmam bana da sürpriz oldu, zira deneyimli çalışkan başarılı bir gazetenin bir ailenin bir parçası olmak onur verici.

A' dan Z' ye hepsine müteşekkirim.

Yazılarımda Batman Sonsöz Gazetesinde devam etme kararımı alırken çok fazla düşünmedim, zira Batman Sonsöz gazetesini zaten yakından takip ediyordum öncelikle şunu belirteyim, çok usta ve önemli tecrübeli yazarlar ve usta gazeteciler var Sonsöz'de binlerce takipçisi ve abonesi var, bunun yanı sıra yenilikçi bir çizgisi var 

Batman Sonsöz Gazetesi'nin İnternet ve TV de bunlardan biri. Neredeyse her gün canlı yayın yapılan gazetemiz TV sinde bir çok önemli şahsiyeti konuk etmiş canlı olarak dev kampanyalar ve çağrılarda bulunarak bir çok çaresiz aileye çare aramış bir çok hastanın da sağlığına kavuşmalarına aracı olmanın mutluluğunu yakalamış ve bunun hakkı gururunu yaşamamıştır.

Batman medyasında birçok gazete kendi çizgisini koyup yıllarca aynı çizgide kalmayı tercih etse de Batman Sonsöz Gazetesi ilk çizgisinin üstüne bir sürü adım atarak gazeteciliği Batman'da öne çıkarmayı, taşımayı başaran ender gazetelerden biri olmuştur. 

Yaş itibari ile Sonsöz gazetesi Batmanın vasıflı olan 5. resmi siyasi ve müstakil günlük gazetesidir. 

Yani Sonsöz Gazetesi Batman'ın resmi bir gazetesidir. 

Eğer Batman Sonsöz Gazetesi okuyorsanız doğru haberleri okuyorsunuz demektir.

Zira resmi bir gazetede asla yalan yanlış haber yer almaz her haber dikkatlice araştırılır, onayı alınır ve siz değerli okurlara servis edilir.

Gazetemiz imtiyaz sahibi sayın Ercan Atay ve Yazı işleri müdürü Hatice Türkan hanımefendi ye de buradan teşekkür ediyorum, başarılarının devamını temenni ediyorum.. 

Konumuza dönersek. 

Gazetemiz bir yaşına daha Haziran 2’de girmiş olacak yani 8. Yaşına girecek. 8 rakamını yan yatırırsak sonsuzluk sembolünü olduğunu görürüz. İnşallah gazetemiz Sonsöz sonsuzluğa kadar var olur ve yayınına devam eder ve bir çok önemli haberi icra eder.

Bu önemli günümüzde bizleri bizzat arayan, soran; mail  ve mesajları ile bizleri onura eden tüm okurlara müteşekkirim. 

Merhaba 8, kazasız belasız hep beraber nice yıllara. 

Bu günlükte sözlerime noktayı koyma vakti. 

Hoşça kalın. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?