Muzaffer Nasıroğlu ile buluşma

Muzaffer Nasıroğlu ile buluşma
10-05-2024

Geçen hafta şehir dışında seyahatteydim.

Uzun zamandır pek bir yere çıkmıyordum Batman'daki iş yoğunluğu ve tabii ki aileden ötürü hep kente kalıyordum.

Önce Ankara ardından Balıkesir ve sonra güzel İzmir'de çok hoş bir vakit geçirdim.

Ankara'ya gidince herkesin uğrak yeri olan Büyük Millet Meclisine uğramamak olmazdı; nitekim yanımda oğlum Muhammed de vardı beraber TBMM'de Mersin milletvekili Emin Ekmen bey ile buluştuk.

***

Ankara'da çok değerli bir dost olan Fernas Yönetim Kurulu Başkanı ve İşadamı Muzaffer Nasıroğlu ile de bir araya geldik.

Sayın Nasıroğlu için özel bir alan açmak istiyorum burada;

Değerli dostum Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, her şeyden önce bir Batman sevdalısı ve gerçekten kente katıma değer katan özel bir insan.

Fernas'ın çok büyük bir geçmişi var;  baba Necat Nasıroğlu ile başlayan bu hikaye bugün oğulları Muzaffer, Ferhat ve Bengin Nasıroğluyla taçlandırıyor.

Muzaffer Nasıroğlu,  Fernas’ın yönetim kurulu başkanı olarak olağanüstü bir çaba sarf ediyor.

Muzaffer bey bugün Türkiye ölçeğinde önemli bir iş adamı bölge ve kente olan çok ciddi konuları var.

Batman deyince sayın Nasıroğlu için akan sular duruyor, memleketini çok seviyor ve yatırımlarını Batman'a yapmış ve yapmaya devam ediyor.

Tabii bütün ülkeye de çok büyük katkıları var, çok önemli yatırımları var, bu da onu farklı ve mühim bir iş adamı kılıyor.

Sayın Muzaffer Nasıroğlu ile Fernas Holding'te kendisiyle buluştuk  ve samimi uzun bir sohbetimiz oldu.

Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum.

Her şeyden önemlisi Batman'a yaptıkları katkıdan ötürü bu değerli aileye bir Batmanlı olarak teşekkürü bir borç biliyorum.

***

Ferhat Nasıroğlu ile de görüşme fırsatım oldu. Sayın Ferhat Nasıroğlu Batman Milletvekili olarak aile adına Batman'a önemli hizmetler veriyor. Farklı bir tarzı olduğu kesin Batman'a da önemli hizmetler vereceğini düşünüyorum.

***

Balıkesir ve İzmir'de epey güzel vakit geçirdim çok güzel dostlarla buluştuğum çok güzel dostluklar edindim, bunları da buradan yazmak isterdim ama onlar bana özel kalsın, lakin arada bir böyle kent dışına çıkmak gerektiğini artık daha iyi anlıyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?