O GECE

O GECE
02-12-2021

Batman futbolu seven bir kent…

Kentin en büyük sosyal eğlencesidir Petrolspor.

Şehrin 15 yıldır bir şampiyonluk özlemi var.

Ve geçen Pazar akşamı Hendekspor galibiyetiyle kente dönen Petrolsporlu futbolcuların, taraftarla göz göze geldiği an Sonsöz ekibi olarak saatler 23.00’ü göstermesine rağmen oradaydık.

Taraftarın, Batman İl Emniyet Müdürü sayın Köroğlu Kıraç’a haklı bir tezahüratı vardı; “Batman’ın Gaffar’ı Köroğlu Kıraç…”

Petrolspor teknik heyet ve futbolcuların, taraftarla beraber oldukları an ki mutlulukları, Pazartesi akşamı Sporda Sonsöz Bizde programımızda ekrana getirdik.

O an yayında eski Petrolspor ruhuna gittim…

O görüntüleri izlerken merhum Halil Türe, Metin Kanağı, Oğuzhan Öney, Şehmus Sencar, Hacı Akyol gibi Petrolspor’la bütünleşmiş büyüklerim aklıma geldi. Mekanları cennet olsun ve toprakları bol olsun güzel insanlardı…  

BATMAN SPOR BASININDAKİ PASTASINI ALACAK

Bu sezon 14 maçta 11 galibiyet ve 3 beraberlik alan Kırmızı-Beyazlılar, Türkiye’de yenilmeyen 4 takımdan biri olmayı başardı.

Pazartesi akşamı Batman Sonsöz Gazetesinin sosyal medya hesaplarındaki Sporda Sonsöz Bizde Programına canlı bağlantıyla katılan Fotomaç Gazetesinin kıymetli yazarlarından Cevdet Ünüvar, çok güzel mesajlar veriyordu.

Ünüvar, Batman Valisi sayın Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve taraftarın takımına olan desteğinden söz ediyordu.

Ünüvar ve diğer spor basınındaki önemli kalemleri, önümüzdeki süreçte Batman’daki bir Petrolspor maçında görmek istediğimizi söyledik ve sözünü aldık.

Artık Batman’ın yaygın medyadaki bir gönül köprüsünü oluşturma vakti geldi. Yıllardır bu şehrin önemli bir eksikliğini gidermenin hazırlığı içindeyiz…

SAHA KAPANMA SINIRINDA!

Pazar günü Petrolspor, sahasında en zor maçlarından birini Erbaaspor ile oynayacak.

İlk kez bu maçta bütün stad kapıları maçtan 2 saat önce açılacak.

Taraftara atkı, forma ve Petrolspor bayrağı dağıtmakta birazda iş insanların, Odaların ve STK’ların görevi…

Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in destekleriyle 1.5 metre korkuluklar indirildi.

Bilet satış noktalarını kulüp oluşturdu.

Tribünlerin en üstüne 2 büyük Petrolspor bayrağı da asılırsa stadın ambiyansı daha da güzelleşir.

Yeni stadı görmeyenler bile Petrolspor maçını şimdiden izlemek için gün sayıyor.

Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, dünkü basın açıklamasında taraftara sesleniyordu:

“Her geçen gün oyunumuzu geliştiriyoruz. Batman Petrolspor her müsabakayı kazanmak ister.

Taraftarımız bize sahip çıkmaya devam etsin. Bu enerjiyi bize verdikleri sürece Batman Petrolspor zirveye oynayacaktır. Bu hafta sonu önümüzde çok önemli Erbaaspor müsabakası var ve bu maçta da taraftarlarımızın bütün tribünleri doldurmalarını bekliyoruz” dedi.

Taraftarın sahaya bir yabancı cisim veya olumsuz bir tezahüratta saha kapanma cezası olursa belki de bir sonraki Kütahya maçı da seyircisiz oynanabilir. Bu konuda taraftarın çok dikkatli olması gerekiyor.

Pazar günü Erbaaspor maçında görüşmek dileğiyle…

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?