OKURLARIMIZA MİNİK BİR HATIRLATMA

04-05-2016

Değerli okurlarımız ben Mehmet Ekmen, Batman Sonsöz’de yanılmıyorsam siyasilerimizin ruh hallerini, kavgalarını, argo dil kullandıklarını ve inanın irtifa kaybettikleri konusunda en az 2 adet köşe yazdım.

Gelinen noktaya lütfen dikkat eder misiniz: teori olarak hislerimi, onların hal ve davranışlarını, durdukları uygunsuz seviye ile platformlarını yazıyorum.

Bu zatlar adeta bendenizi haklı çıkarırcasına mecliste saygısız bir dil kullanarak zombilere yakışan davranışlar sergiliyorlar, gerektiğinde fiziksel olarak yumruklaşıp küfürleşiyorlar. Tarih itibariyle 2 Mayıs 2016 günü sizler de haberleri izlediyseniz olup bitenleri görmüşsünüzdür.

Gelelim ana fikre; demem o ki bizler Sonsöz yazarları olarak “past tense” “Geçmiş Zaman” dilini kullanmıyoruz.

Çoğu yazar arkadaşlarımın ve meslektaşlarımla birlikte -aynı zamanda onların bir okuru olarak- Batman’ın diğer gazetelerinden ayrıcalığımız, geleceği ön görüp, doğruları objektif olarak yazıp siz saygın Batmanlılara ve okurlarımıza servis etmek, basındaki seviyemizin geldiği yüksek irtifaya dikkatinizi çekmektir, özellikle de Ercan Atay bey ile Hatice Türkan

Hanımefendinin yazılarını dikkatle okursanız bana hak vereceğinizden eminim.

Çünkü bizler partili değiliz. Siyasi ve fanatik hiç değiliz.

Güzide gazetemizi mevcut şartlarla sosyo ekonomik koşullarda sizlere hizmet, doğru haberleri doğru kaynaktan kişisel yorum yapmaksızın salt doğruları sizlere verebilmenin aşkını, sevdasını gururunu yaşıyoruz. İşte mutluluk kaynağımız ve haklı gururumuz, Mehmet Ekmen olarak çok mutluyum sizlerle olduğumuz için, sizlere yazdığımız için.

Olaylar ve gelişmeler Allah’ın takdiri olmalı ki yazdıklarımızı kendiliğinden doğruluyor.

Unutmayın ki bir Mehmet Ekmen, bir Hatice Türkan, bir Ercan Atay, Dünya ve Türk siyasetine asla yön verebilecek bir konumda değiller ama olaylar ve ülkemizdeki gelişmeler bizleri teyit ediyorsa -ki ediyor- anlaşılmalı ve bilinmeli ki doğru yerdeyiz. Doğru yoldayız. Farkımızın fark edilmesi beklentisi içinde olmamız da bizim hakkımız değil mi?

Ercan Atay Bey çekirdekten gelen bir üstat, Hatice Türkan ise hayli deneyim kazanmış eğitimli bir yazar, kendimi açıklamadan hakkımdaki yorumu sizlerin takdirine bırakıyorum.

Bitirirken Batman’ın yerel gazeteleri ile bizim farkımızı fark etmeniz bakımından minik bir hatırlatma gereği duydum.

İleri gidip sınırları allak bullak ettiysem bağışlamanız ricam ve dileklerimle…

Bu konudaki olumlu olumsuz her tür eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum. Değerlendirmeniz ricasıyla.

Hoşça kalın bizi lütfen okuyup izleyin güç kaynağımız siz okurlarımızsınız. Bitiriyorum.

Kalın sağlık ve sevgiyle siz saygın Batmanlılar ve değerli Sonsöz okurlarımız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?