OLAĞAN TEZGAHLAR OLAĞANÜSTÜ SEÇİM

10-05-2018

24 Haziran seçiminin öne alınması kimilerinin oyununu bozmuş olabilir. Hiç bir şey tesadüfi değildir. Türkiye büyük Devlet yerli akılla yönetiliyor.

İslam ülkelerine yapılan baskınlar Filistin, Suriye, Arakanda ki  zulümler, 15 Temmuzda ülkenin Cumhurbaşkanını infaz etmek için uluslar arası sabıklardan yol haritası alan vatan hainlerini düşünün. Siz tezgaha bakın, görmek için bakın. Erken seçim Ak Parti ile MHP arasında danışıklı mı? Ahmak olmayalım. 2019 seçimine göre plan yapan FETÖ’nün planı bozulmuştur.

Ortadoğuyu bölüşmek üzere kurdular danışıklı ABD, İngiltere, Fransa, İsrail’in sinsi planlarını. Türkiye’nin Afrin’den sonra Mümbiçe girmesin diye karanlık köşelerde birbirine danışan Haçlı artıklarına göz atmakla kalmayalım bu durumu derin derin düşünelim.

Tezgahlarda neler var; komvensiyonel silahlar, nükleer başlıklar, iç savaş kışkırtmaları, ılımlı İslam dayatması, El Kaide, DEAŞ , PKK, PYD, YPG, Şii milisler, SÜNNi milisler daha neler, neler ararsan var.

Ya tezgahtarlar; öyle tecrübeliler ki istediklerini size satabilirler. İç savaşı zafer diye sunarlar, ruhunuz duymaz. Kardeş katiline cevaz verirler sanırsınız can düşmanınızı boğazlıyorlar. Öyle usta tezgâhçı bunlar. O tezgâhlarda neler var neler. Seçimleri sabote etme, darbeler, darbecileri, demokrasi kahramanları gibi sunma, kahramanları hain, hainleri kahraman kisvesine büründürme neler neler. Bunlar çok yetenekli dedik ya Mursi’ye karşı darbe yaptırıp sonrada darbecileri demokrasi kahramanı ilan edenlerdir.

***

24 Haziran’da ne yapacağımıza karar verelim. FETÖ’nün, PKK’nın, YPG’nin, Siyonistlerin, evancelistlerin, tapınakçıların dört gözle bu seçimin sonuçlarını beklediğini biliyorsak, onların seçimden ne beklediğini ve ne istediğini de biliyoruz mutlaka.

Ne istiyorlar? Ak Parti gitsin, MHP sandığa gömülsün, Erdoğan idam edilsin, Devlet Bahçeli devre dışı bırakılsın. Bunlarsız memleket idare edilsin. Türk askeri Afrin’den çekilsin, Fetöcüler selbest bırakılsın, Türkiye Müslüman ülkelerle ilişkisini kessin, batının uydusu olsun. Natonun ABD’nin şamar oğlanı olsun.

Türkiye’ye askeri darbeler ve siyasetle diz çöktüremeyenler; Ekmeğimize, ekonomimize saldırmaktan da geri durmazlar. Bu gerçekleri iyi görmek lazım. 24 Haziranda tercihimiz ne olacak siz söyleyin. Tabi birde seçimin öne alıması ile kimlerin hangi oyunlarının bozulabileceğini iyice düşünmek gerek hiçbir şey tesadüf değil. Türkiye büyük devlet ve inanın bana yerli akılla yönetiliyor. 24 Haziran erken mi? Geçmi? bunu bırakın tezgaha bakın. Cambaza değil, seçiminizi ona göre yapın.

Selam ve Dua ile...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?