Patrolspor’umuzu tanıyalım-8

Patrolspor’umuzu tanıyalım-8
16-08-2023

2013-2014 sezonunun devre arasında kapanma noktasındayken, sivilleşen  Petrolspor’umuz 10 yıl aradan sonra çok daha güçlü bir yapılanma ve büyük hedeflerle  yeniden ait olduğu TPAO’ya devredildi. Devrin gerçekleşmesinde, kulübün kurumsal yapıya geçişinde emeği geçen herkese tüm Batmanlı futbolseverler adına ayrı ayrı teşekkür ederek önümüzde ki sezonlara şampiyonluk hedefiyle girecek olan kırmızı - beyazlı takımımızın yeni transferlerini daha yakından tanımanız için siz değerli okurlarımıza analiz etmeye çalıştım.

 

MUZAFFER KOCAER

Geldiği Takım : Altınordu

Mevkii : Orta Saha

Yaş : 22

İzmir temsilcisi Altınordu'dan 2 yıllığına kadromuza kattığımız 22 yaşında ki Muzaffer Kocaer orta sahada görev yapıyor.

Geçtiğimiz sezon TFF 1.Ligde Altınordu formasıyla 4'ü ilk 11'de olmak üzere 15 maçta görev yapan genç yetenek ağları 2 kez havalandırırken bir çok asiste imza attı.

Futbola Bursa amatör takımlarından Arabayatağı Gençlikspor kulübünün alt yapısında başlayan Muzaffer Kocaer yeteneğiyle kısa sürede alt yapının lokomotif takımı Altınordu'nun dikkatini çekti.

2016-2017 sezonunda henüz 15 yaşında Altınordu alt yapısına transfer olan genç yetenek üç sezon İzmir ekibinin çeşitli yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2019-2020 sezonunda 18 yaşında profesyonelliğe ilk adımını atan Muzaffer, Altınordu formasıyla 4 sezonda TFF 1.Ligde 64 Ziraat Türkiye kupasında ise 10 maç olmak üzere toplam 74 karşılaşmada görev yaptı ve 5 gole imza attı.

Altınordu kültürünü almış son derece beyefendi, karakterli ve kaliteli bir futbolcu olan genç oyuncunun en belirgin özellikleri her iki ayağını çok iyi kullanması. İkinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişleri çabuk sağlamasının yanı sıra kolay adam eksiltebilen, topla içeri katetmeyi seven, final paslarında oldukça etkili olabilen yaratıcı bir oyuncu.

Oyuncunun geliştirmesi gereken özellikleri ise savunma, markaj ve ikili mücadele diyebilirim.

Sağ ve sol ayağıyla kaleyi sık sık yoklayan 1.67'lik boyuyla büyük işler yapan Muzaffer Kocaer bu sezon göze hoş gelen futboluyla taraftarımızın en çok seveceği isimlerin başında gelecek.

Genç yeteneğe Petrolspor'umuza hoşgeldin der başarılar dilerim.

 

OKTAY GÜRDAL

Geldiği Takım : Manisa FK

Mevkii : Sağ Bek

Yaş : 20

TFF 1.Lig ekibi Manisa FK'dan 1 yıllığına kiraladığımız Oktay Gürdal sağ bek mevkisinde görev yapıyor.

Futbola Kocaelispor alt yapısında başlayan daha sonra İzmit Süper amatör takımlarından Kullar 1975 ekibinde kısa süre forma giyen genç oyuncu TFF 2.Lig ekiplerinden Vanspor Futbol Kulübüne transfer oldu.

2021-2022 sezonunda formasını giydiği Vanspor'da  11 maçta görev yapan Oktay Gürdal 1 gol kaydetti.

2022-2023 sezonunda TFF 1.Lig ekiplerinden Manisa FK'ya transfer olan genç savunma oyuncusu o sezon 3'ü kupa 2'si ligde olmak üzere sadece 5 maçta forma şansı buldu.

Savunma görevinin yanı sıra takımı adına ofansif anlamda da sorumluluk almaktan çekinmeyen genç oyuncu yaş kontenjanı nedeniyle ilk 11'de görev yapmaya yakın isimlerden biri.

Profesyonel futbol kariyerinin henüz başında olup gelecek vadeden yetenekli isimlerden biri olan genç Oktay'a kırmızı beyazlı ekibimize hoşgeldin der başarılar dilerim

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?