PETROL KRİTİK NEVŞEHİR VİRAJİNDA

PETROL KRİTİK NEVŞEHİR VİRAJİNDA
13-11-2021

Geçen hafta evinde Kahtaspor karşısında 2-0 önde götürdüğü maçın son çeyreğinde kalesinde gördüğü iki golle iki puan bırakan kırmızı beyazlı ekibimiz Nevşehir'e puan veya puanlar için gitti.

PETROL 3 EKSİKLE NEVŞEHİR'DE

Ligde en yakın rakipleri Arnavutköy ve Erbaaspor'un 6 puan önünde liderliğini sürdüren Petrolspor'da ilk devreyi kapatan Ahmet Teker'in yanısıra sakatlıkları bulunan Savaş Çakır ve Yağızcan Erdem zorlu Nevşehir deplasmanında forma giyemeyecek.

NEVŞEHİR'E KARŞI GALİBİYETİMİZ BULUNMUYOR

Geride kalan 11 hafta sonunda 9 puan gerimizde 18 puanla 5.Sırada yer alan Nevşehir takımıyla şu ana kadar 4 kez karşı karşıya geldik.

Dört karşılaşmadan 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldığımız Nevşehir Belediyespor'a karşı deplasmanda oynadığımız iki mücadele de 1-1 sona ermişti.

Son derece zorlu ve kritik virajlardan biri olacak olan Nevşehir karşılaşması öncesi rakibimizi tanıyalım.

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR'U TANIYALIM

Geçen sezon kurdukları kadroyla Playoff hedefleyen ancak ligi düşme hattının 1 puan üzerinde tamamlayabilen Nevşehir Belediyespor'u bu sezon başarılı teknik adam Yusuf Tokaç çalıştırmakta.

Başarılı teknik adam geçen sezon İskenderunspor'a play-off finali yaşatmış ancak Bucaspor'a penaltı atışları sonucunda kaybederek 2.ligin kapısından dönmüştü.

Tokaç'ın ekibi Nevşehir Belediyespor bu sezona kötü başlasa da son 6 maçtan 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 13 puan toplamayı başardı ve gözünü zirveye dikti.

Ligin 20 golle en çok gol sevinci yaşayan Nevşehir takımında bu golleri 8 futbolcu paylaştı.

YILDIRAY KOÇAL'A DİKKAT

Nevşehir takımının en golcü ve dikkat edilmesi gereken oyuncuların başında alt liglerde gol krallığı sevincini 3 kez yaşayan Yıldıray Koçal gelmekte.

Bu sezona fırtına gibi başlayarak rakip filelere 8 gol gönderip Nevşehir'i adeta sırtlayan 31 yaşında ki başarılı golcü Nevşehir Belediyespor'un en büyük kozu durumunda.

Yıldıray Koçal tecrübesi, bitirici gol vuruşları ve duran toplarda ki becerisi ile kırmızı beyazlı savunma oyuncularımızın dikkat etmesi ve kesinlikle boş alan bırakmaması gerektiği bir isim.

SAMET DAĞLI : Geçen sezon Esenler Erokspor'da forma giyen ve 6 gole imza atan 28 yaşında ki oyuncu hem kanatlarda hemde on numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

Güçlü fiziğinin yanısıra oyun zekası ve asist yönü ağır basan Samet Dağlı ev sahibi Nevşehir'in en büyük kozlarından biri olacak.

UĞUR UĞUR : Kariyerinde bir çok takımda forma giyen ve 3.Ligde gol krallığı yaşayan ve fırsatçılığıyla dikkat çeken 32 yaşında ki golcü kritik maçlarda attığı gollerle adından söz ettiriyor.

ABDULLAH KARMİL : Nevşehir Belediyespor'un sezon başı Düzcespor'dan kadrosuna kattığı 33 yaşındaki tecrübeli stoper bir çok üst lig takımlarının formasını başarıyla giydi.

1.86 boyuyla hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Abdullah Nevşehir savunmasının sigortası durumunda.

Ev sahibi ekipte başarılı kanat oyuncusu Niyazi Çolak ve savunma oyuncusu Burak Koçer'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek

NEVŞEHİR'İ UMUTLANDIRMAYIN

Bu sezon çıktığı 5 deplasman maçından da galibiyetle dönen kırmızı beyazlı ekibimizin bu zorlu sınavdan da alnının akıyla çıkacağına ve rakipleri zirveye ortak etmeyeceklerine olan inancım sonsuzdur.

Haydi Çocuklar

Kendinize yakışanı yapın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?