Petrolspor -1954 Kelkitspor

Petrolspor -1954 Kelkitspor
21-10-2023

Pazar akşamı son gece maçımızda Gümüşhane temsilcisi Kelkitspor'u konuk ediyoruz.

Geçen hafta 3-0'lık Anadolu Üniversitesi galibiyetini anlamlandırmak için yarın konuk edeceğimiz 1954 Kelkit takımını iyi futbolla yenmek zorundayız.

KRİTİK ÜÇ HAFTA

Bir maç fazlası olan lider Karşıyaka ile aramızda ki 7 puanlık farkı eritmek için çok önemli bir fırsat olarak gördüğüm 3 haftalık Kelkitspor - Efeler ve Bulvarspor virajlarını kayıpsız geçmek zorundayız.

Kritik üç haftada taraftara büyük iş düşecek keza üç maçın ikisini Batman Yeni Şehir Stadyumu'nda yani evimizde oynayacağız.

O YÜZDEN GÜÇLÜ BİR TRİBÜN ŞART...

Karşıyaka ise bu hafta son dört maçın üçünü kaybetmiş şiddetle puana ihtiyacı olan Silifke deplasmanına çıkarken daha sonra grubun en kaliteli kadrosuna sahip üç takımından biri olan ve dinlemiş Elazığspor ile evinde kozlarını paylaşıp sonra ki haftayı ise BAY geçecek.

Önümüzde ki üç maçı kayıpsız kapatırsak zirveye ortak olacağımızı söyleyebilirim.

SAVUNMADA 3 EKSİK

Sakatlığı devam eden tecrübeli savunma oyuncularımız Muhammed Aran'ın yanı sıra Anadolu Üniversitesi maçında kırmızı kart gören (kontenjan) Mehmet Bağcı ve talihsiz bir sakatlık geçiren Hamza Özdemir'in yokluğunda savunma tandeminde Recep Kalkan ve Muharrem Öner ikilisinin bu boşluğu dolduracak kalitede olduklarını ve Petrolspor'un o bölgede sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum.

Petrolspor'un Kelkitspor karşısında geçen haftadan farklı olarak Muharrem Öner ve orta alanda Muzaffer Kocaer''in 11'de görev alacağını tahmin ediyorum.

1953 KELKİTSPOR'U TANIYALIM

2019-2020 sezonunda profesyonel lige merhaba diyen Gümüşhane temsilcisi son 4 sezonda bir kez Play-off oynama başarısı gösterirken geçtiğimiz sezonu ise küme düşen Yomraspor'un 1 puan önünde tamamladı.

Sezon başı kadrosuna bir dönem Petrolspor'umuzda forma giyen savunma oyuncusu Emre Kars, kanat oyuncusu Mustafa Aydoğdu gibi isimleri kadrosuna katan Kelkitspor'un hücumda ki en önemli kozu bir dönem Amedspor'da da forma giyen ve şu ana kadar 4 gol kaydeden Muhammet Yılmaz olacak.

Savunma hattı oldukça kırılgan ve hata yapmaya müsait olduğunu bu nedenle gireceğimiz pozisyonları erken değerlendirebilirsek rakibimizin direncini kıracağımızı düşünüyorum.

Kelkitspor ile daha önce dört kez karşı karşıya gelen Petrolspor'umuz bu maçların üçünü kazanırken birini kaybetti.

Bu sezon ki son gece maçında rakibi küçümsemeyen, futbol oynamaktan zevk alan, futbolu zevk veren ve kazanan bir Petrolspor izlemek dileğiyle.

Kalın sağlıcakla...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?