PETROLSPOR BAŞKENT'TE

PETROLSPOR BAŞKENT'TE
14-10-2022

Geçen hafta Erokspor karşında kalesinde gördüğü son dakika golüyle iki puan kaybeden Petrolspor'umuz Cumartesi günü Ankara'da Ankaraspor karşısına çıkıyor.

Takımımızın deplasman karnesini düzeltmesi gerekir aksi takdirde ligde zor günler yaşama ihtimalini oldukça yüksek görüyorum.

Yarın Osmanlı Stadyumu'nda Yarasalar ve Dark Reds taraftar gruplarımızın desteğiyle puanlar arayacağımız rakibimizi tanıyalım.

ANKARASPOR'U TANIYALIM

     Teknik Direktörlüğünü Adem Çağlayan'ın yaptığı Ankaraspor geçen hafta deplasmanda karşılaştığı HES İlaç Afyonspor geriye düşmesine rağmen 3-2 mağlup ederek geride kalan 9 hafta sonunda puanını 13'e çıkararak 11.Sıraya yerleşti.

Süper Lig tecrübesi bulunan rakibimiz gençleşmeye giderek yaş ortalaması 23'e düşürdü.

     Maçlarını Sincan'da bulunan 18.000 kişilik Osmanlı Stadyumu'nda oynayan Ankaraspor geçen sezon bir çok önemli futbolcusuyla yollarını ayırdı.

Gelen ve giden futbolcularına şöyle bir göz atalım

     Geçen sezon takımın kalesini koruyan 35 yaşındaki tecrübeli kalecisi Metin Erol'la yollarını ayıran mavi beyazlı ekip ayrıca tecrübeli stoper Mehmet Yiğit ve sağ kanat oyuncusu Şahin Fıstıkçı Şanlıurfaspor'a stoper Erbay Eker Serik Belediyespor'a ön libero Furkan Çil Bucaspor'a forvet oyuncusu Gürkan Öztürk Amedspor'a, sol bek oyuncuları Kadir Yazıcı Menemenspor'a Orhan Aktaş İnegölspor'a giden önemli isimler olurken, yerlerine Adanaspor'dan kaleci Burak Çapkınoğlu'nun yanı sıra daha çok kiralık gönderilen eski oyuncularının dönüşü ile kadrosunu dizayn eden başkent temsilcisi ayrıca Malatya Yeşilyurt takımından 21 yaşında ki sağ kanat oyuncusu Berk Karadağ Menemenspor'dan stoper Oğuzhan Çapar, Sivas Belediyespor'dan orta saha oyuncusu İlhami Siraçhan Nas, Afyonspor'dan merkez orta saha Barış Zeren gibi isimleri kadrosuna kattı

ÖNEMLİ İSİMLERİ

     Başkent temsilcisi Ankaraspor'un yarın ki en önemli kozları forma giymesi halinde her ne kadar formsuz sezonlar geçirse de Manisaspor, Adanaspor ve Samsunspor takımlarında 4 sezonda 78 gol kaydeden forvet oyuncusu Bahattin Köse, takımın orta sahasının beyni duran top ustası kısacası herşeyi olan tecrübeli solak Sedat Cengiz başarılı sol bek Gökhan Kurumuş sağ kanat oyuncusu Berk Karadağ ve orta saha oyuncuları Erdal Öztürk olacak.

İYİ SONUÇ BEKLİYORUM

     Yarın deplasman şansızlığını daha cesur bir futbol ortaya koyarak yenmesini ve şehre puanlarla dönmesini beklediğim kırmızı beyazlı ekibimize başarılar diliyorum...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?