Petrolspor’da Erokspor alarmı

Petrolspor’da Erokspor alarmı
08-10-2022

Evinde kazanan deplasmanlarda kaybeden Petrolspor'umuz yarın ligin şampiyonluk adayı Esenler Erokspor'u ağırlıyor.

Evimizde büyük taraftar desteğiyle oynadığımız üç maçta 9 puan toplayan kırmızı beyazlı ekibimiz Erokspor'u da mağlup ederek bu geleneği sürdürme peşinde. Ancak bu maçın diğer maçlara hiç benzemeyeceğini düşünüyorum.

Neden mi?

Erokspor takımı daha önce eli boş gönderdiğimiz Nazillispor, Afyonspor ve Sivas Belediyespor takımlarına oranla daha kaliteli ve formda bir takım durumunda.

O yüzden işimizin hiçte kolay olmayacağı kanaatindeyim.

Kadro kalitesinin kendini sahada iyiden iyiye hissettirmeye başladığı Erokspor'u daha yakından tanıyalım.

EROKSPOR'U TANIYALIM

İstanbul temsilcisi de tıpkı kırmızı beyazlı ekibimiz gibi geçen sezon grubunu şampiyon tamamlayarak 2.Lige yükseldi.

Sezona yaptığı flaş transferlerle başlasa da ilk 5 haftada sadece 4 puan toplayabilen Erokspor kötü gidişatın faturasını Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'e keserek yollarını ayırdı ve takımın başına tecrübeli teknik adam M.Reşit Akçay'ı getirdi.

Teknik Direktör değişikliğiyle birlikte müthiş bir ritim yakalayan İstanbul'un yeşil sarılı ekibi çıktığı son üç karşılaşmada Nazilli Belediyespor'u 3-2, Bursaspor'u deplasmanda 3-0 ve son olarak evinde güçlü Hes İlaç Afyonspor 'u 5-1 mağlup ederek puanını bir anda 13'e çıkararak 5.Sıraya yükseldi.

Yedek kulübesi de son derece güçlü olduğu girenin çıkanın birbirini aratmadığı Erokspor'un kadrosuna şöyle bir göz atalım.

İŞTE EROKSPOR'UN FLAŞ TRANSFERLERİ

Geçtiğimiz sezon Pendikspor ile şampiyonluk yaşayan başarılı sağ bek Serdar Cansu, ön libero Emir Alagöz, son derece hızlı ve teknik özellikleri yüksek sol kanat oyuncusu Sertaç Çam, başarılı golcüler Serdar Deliktaş, Onur Eriş ve Zahit Fındık gibi birbirinden kaliteli isimlerin yanısıra kalesine Ankaragücü'nden eski kalecimiz Akın Alkan, Kırşehirspor'dan Bekir Demircan'ı, savunmaya Boluspor'dan stoper Gökhan Kardeş, Karacabey Belediyespor'dan stoper Enes Kayar, Çorum FK'dan on numara pozisyonunda oynayan Yusuf Akyel ve geçtiğimiz sezon Bodrumspor'da fileleri 14 kez havalandıran golcü Berk İsmail Ünsal 'ı katan Erokspor böylece bu ligin en pahallı kadrosuna da sahip olma ünvanını elinde bulunduruyor.

Böylesine büyük bütçeli takımlarla mücadele eden Petrolspor'umuza Batmanlı futbolseverlerin her zaman ki gibi tribünde destek vermelerini ve bu ligin tadını çıkarmalarını öneriyorum.

Her takımın her takımı yenebildiği dengeli grubumuzda kırmızı beyazlı ekibimiz bakalım bu zorlu maçta da içerdeki galibiyet namağlup unvanını koruyabilecek mi?

Petrolsporlu futbolculara önerim kesinlikle sahada rakibin kim olduğuna bakmaksızın maximum mücadele ve gireceğimiz pozisyonlarda cimri olmalarının yanı sıra taraftar desteğini iyi kullanmaları olacaktır.

Yenilmeyecek takım yoktur sözünü tekrarlayarak 1 puanın bile değerli sayılacağı zorlu maçta takımımıza başarılar dilerken,

Taraftarımıza da

Küfür yok - Tezahürat var

Sahaya yabancı cisim atmak yok - 2.Lig'in, gece maçının tadını çıkarmak var diyorum.

Hoşçakalın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?