Petrolspor Erzincan'da

Petrolspor Erzincan'da
12-11-2022

Geçtiğimiz hafta ligin alt sıralarında bulunan İnegölspor'u tek golle geçerek puanını 18'e yükseltip 11.Sıraya yerleşen Petrolspor'umuz önümüzdeki haftalarda oldukça zorlu bir fikstüre giriyor.

Bunların ilki 24 Erzincanspor deplasmanı olacak.

Deplasmanlarda ki kötü karnesini düzeltmek için yarın Erzincan'da puan veya puanlar arayacak olan kırmızı beyazlı ekibimizi zorlu bir doksan dakika bekliyor.

EBU CEZALI , DÖRT OYUNCU SINIRDA

Orta sahamızın önemli ismi Ebu Sıddık Çelik'in kart cezalısı olması nedeniyle yarın ki maçta forma giyemeyecek olması bana göre büyük handikap, zira Ebu ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişlerde ki en önemli kozumuzdu. Zorlu karşılaşma öncesi Yusuf Onur Arıkan, Ferdî Konak, Okan Toprak ve Osman Işıklı ise kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncularımız Erzincan'da sarı kart gördükleri takdirde gelecek hafta evimizde oynayacağımız Düzcespor maçında cezalı duruma düşeceklerinden dikkatli olmaları gerek, aksi takdirde Teknik Direktör Ahmet Yavuz'un kısıtlı kadroda alternatif bulması zor görünüyor.

İsterseniz yarın konuk olacağımız 24 Erzincanspor takımını tanıyalım.

24 ERZİNCANSPOR'U TANIYALIM

Lige Play-off parolasıyla başlayan 24 Erzincanspor oynadığı 12 karşılaşmada topladığı 19 puanla 9. Basamakta yer alıyor.

Sezona Teknik Direktör Ümit Karan'la başlayan kırmızı siyahlı ekip alınan istikrarsız sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giderek takımı 64 yaşında ki tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Sevim'e emanet etti.

Hikmet Sevim ile çıktığı iki maçta 4 puan toplayan Erzincanspor iç sahada şu ana kadar Amedspor, Petrolspor'umuz, Tarsus İdmanyurdu ile birlikte yenilmeyen dört takımdan biri durumunda.

Bu sezon ilk kez gündüz maçına çıkacak olan 24 Erzincanspor takımında önemli isimler performanslarıyla dikkat çekiyor.

BU OYUNCULARA DİKKAT !

Sahaya 4-1-4-1 oyun sistemi ile çıkan Erzincanspor'un savunma hattını Yunus Emre Çakır Mete Sevinç gibi uzun boylu oyuncular oluştururken orta sahasında Sefa Narin gibi istikrarlı, Samed Karakoç, Maksut Taşkıran gibi skorer ofansif orta saha oyuncuları bulunmakta ve bu oyuncuları mümkün olduğu kadar kaleden uzak tutmamız gerekiyor çünkü bu isimler bire birde etkili oldukları kadar sert şutlarıyla kaleyi sık sık yoklayan ayaklar. Erzincanspor'un hücumdaki en önemli kozu ise şu ana kadar attığı 4 golle takımının en skorer ismi olan Batuhan Altıntaş olacak.

Batuhan güçlü fiziği, hava hakimiyeti ve kaleye sırtı dönük oynayabilme özelliğiyle dikkat edilmesi tedbir alınması gereken bir oyuncu.

Erzincanspor'un hücumda ki bir diğer kozları kanatlarda yetenekleri hızları ve asist yönü güçlü olan oyuncular Ali Yavuz Kol ve Yasin Dülger olacak.

Çorum deplasmanında ki oyunumuzu oynar bireysel anlamda bariz hatalar yapmazsak puan veya puanlarla dönebiliriz diyerek takımımıza başarılar diliyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?