Petrolspor taraftarıyla buluşuyor

Petrolspor taraftarıyla buluşuyor
21-09-2023

Ligin ilk haftasını fikstür gereği BAY geçen, ikinci hafta ise Tekirdağ temsilcisi Tekirdağ Velimeşespor ile deplasmanda yenişemeyen TPAO Batman Petrolspor'umuz yarın 130 günlük özlemin ardından taraftarıyla buluşuyor.

Cumartesi günü akşam saat 19:00'da ligin yeni ekiplerinden Silifke Belediyespor karşısına taraftarı önünde ilk lig maçına çıkacak olan kırmızı beyazlı ekibimizden tek beklentim rakibi küçümsemeden kalitelerini sahaya yansıtıp seyir zevki yüksek, umut veren futbolla stadı dolduran binlerce taraftarına bu sezon ki ilk iç saha maçında güzel bir galibiyet armağan etmeleri olacak.

Bu durum taraftar teknik heyet ve futbolcular arasında ki duygusal bağın pozitif yönde tesisine, önümüzdeki maçlarda özgüveni yüksek bir ekip olmamıza katkı sağlayacaktır.

Cumartesi günü akşam ki konuğumuz Silifke Belediyespor'u daha yakından tanıyalım.

SİLİFKE BELEDİYESPOR'U TANIYALIM

Bu sezon grubumuzda Anadolu Üniversitesi ile birlikte BAL Ligi'nden gelen iki ekipten biri olan Silifke Belediyespor ligin ilk haftasında deplasmanda Pazarspor'u 1-0 mağlup edip evinde güçlü Turgutluspor'a 2-1 kaybederek geride kalan iki hafta sonunda ligde 3 puanla 6.Sırada yer alıyor.

Grubun düşük bütçeli, mütevazı, bireysellikten çok takım oyunuyla ligde kalmayı amaçlayan Mersin temsilcisini son üç yıldır 62 yaşında ki teknik adam Muzaffer Tozlu çalıştırıyor.

Kadrosunda Kaleci Rasim Mutlu, Cenk Özbey, Anıl Kara, Ali Helvacı ve İhsan Furkan Deniz gibi tecrübeli isimleri barındıran Mersin'in kırmızı mavili ekibinin özellikle geçen hafta Turgutluspor maçında ortaya koyduğu tempolu futbol dikkatlerden kaçmadı.

Kırmızı beyazlı ekibimizin rakibin direncini erkenden kırıp iyi futbolla üç puana ulaşmasını diliyorum.

Başarılar çocuklar…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?