Petrolspor’u yorumlamak

Petrolspor’u yorumlamak
26-12-2022

Klavyenin başına geçip bu hafta yazacağım konuyu düşündüm ama ‘Merhaba’dan sonra aklıma bir şey gelmedi.

Ne yazayım… Ne yazayım diye söylenip, bir monitöre, bir klavyeye bir mouse bakıp dururken zaman kazanayım diye bir iki klişe cümle de yazdım.

Yazacak o kadar çok şey var ki, birini sonraya bırakmaya gönlümüz el vermedi.

Onun için Petrolspor konusunu yazmak geldi içimden.

Efendim mazisi başarılarla dolu klasik kelimeler kullanmadan geçmişi hatırlatıp, vaktinizi almak istemiyorum.

Efendim Petrolsporun son durumunu siz değerli okuyuculardan gelen mesajlarla gündeme almak istiyorum.

Zaman zaman mailler gelir bize…

Farklı farklı şikâyet, sitem ve hatta ihbar içeren mailler...

Bunların arasından Petrolsporu  ilgilendiren konular da çıkar.

Hemşerilerimizin ve okuyucularımızın tespitlerini olduğu gibi paylaşmak istiyorum bu yazımda.

***

MAZLUM SAKİN

Sayın Sonsöz gazetesi yetkilileri, Kulübün TPAO’ya devri yapılmadı. Niye yapılmadı, niye verilmediğini artık sağır sultan dahi biliyor. Bu kulübün geleceğini düşünen birileri varsa taraftar grupları ve bazı basın kuruluşlardır. Sayın valimizden ricamız tekrardan bu kulübü sahiplenmese ve TPAO ya devri konusunda girişimlerde bulunmasını istiyoruz. Sayın valimiz taraftar gruplarından, STK temsilcilerinden ve Bazı basın mensuplarından görüşler almalarını istiyoruz.

 

***

VEDAT MARDİN

Petrolspor bu kentin markası konumundadır. 16 aradan sonra 2. Lige çıkan takımın reklamı o kadar oldu ki milyon dolar harcasanız bir kentin reklamı böyle yapılamazdı. Günlerce twitte ‘Batman’ en üstte yer aldı. Şimdide kulübün içler açısı beceriksiz yönetim sayesinde. Bu kulübün yaşaması için herkes elini taşın altına koymalı.

 

****

 

İSMET YARDIM

Sokak dedikosumudur veya duyduğum normalmidir bilmiyorum ama Petrolspor yönetimi takıma verdikleri paraları borç niyeti ile vermiş veşimdilerde de geri istiyorlarmış. Ben buradan onlara sesleniyorum; O verdiğiniz paralar yaptığınız reklamlar karşısında bir hiçtir. Sahada pozlar vererek basında boy boy fotoğraflarınız boşuna çıkmadı. Petrolsporu basamak olarak kullanmak isteyenleri kınıyorum.

 

***

 

MURAT  YILDIZ

Petrolspor’u gündemden düşürmeyen Sonsöz gazetesine teşekkür ederiz. Bu şehirde tek sosyal aktivitemiz maçlara gidip takımımızı desteklemektir. Buna da saolsun mevcut yönetim yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.Yaptıkları açıklamada petrolspor ve Batman sevgisinden bahsedenlere sesleniyorum siz mevcut yönetim başkan dahil lütfen tüm alacaklarınızdan vazgeçip bu kulübü gerçek sahibi vali beye teslim edin. Edin ki sayın valimizin en iyisini yapacağını biliyoruz. Saygılarımla…

***

 

SADIK KASIRGA

Petrolsporu önceki yıllarda olduğu gibi Batso ve iş insanlarının sahiplenmesi gerekir. Ve bu kulübü şefaf şekilde yönetilmeli. 15 milyon borcu olduğu söyleniyor. Sadece borcu söyleniyor kimse gelen paralardan bahsetmiyor. Örneğin Fernasın verdiği desteği, forma reklamından gelen paraları. İddia ve federasyondan gelen paralar ne kadar ve nereye harcandı. Bunları bilmek  kamoyunun hakkıdır diye düşünüyorum.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?