Petrolspor’umuzu tanıyalım-4

Petrolspor’umuzu tanıyalım-4
07-08-2023

Büyük hedefler TPAO Batman Petrolspor

2013-2014 sezonunun devre arasında kapanma noktasındayken, sivilleşen  Petrolspor’umuz 10 yıl aradan sonra çok daha güçlü bir yapılanma ve büyük hedeflerle  yeniden ait olduğu TPAO’ya devredildi. Devrin gerçekleşmesinde, kulübün kurumsal yapıya geçişinde emeği geçen herkese tüm Batmanlı futbolseverler adına ayrı ayrı teşekkür ederek önümüzde ki sezonlara şampiyonluk hedefiyle girecek olan kırmızı - beyazlı takımımızın yeni transferlerini daha yakından tanımanız için siz değerli okurlarımıza analiz etmeye çalıştım.

 

AYKUT ÇİFT

Geldiği Takım : Çankaya FK

Mevkii : Forvet

Yaş : 30

Şampiyon olduğumuz 2021-2022 sezonunda attığı 26 golle Nevşehirspor'lu Yıldıray Koçal ile birlikte krallık tacını paylaşan tecrübeli golcü geçtiğimiz sezon başında 3.Ligde şampiyonluk hedefleyen Ankara temsilcisi Çankaya Futbol Kulübüne transfer oldu ve burada rakip fileleri 14 kez havalandırdı.

Pozisyon bilgisi, savunma arkalarına yaptığı koşular ve soğukkanlı gol vuruşlarıyla tanınan golcü iki sezon önce takımımızın gol yükünü çekmiş Petrolspor'un kaydettiği gollerin yarısına imza atmıştı.

Son üç sezonda 58 olmak üzere profesyonel kariyerine 121 gol sığdırma başarısı gösteren 30 yaşında ki tecrübeli golcü alt liglerde şampiyonluk hedefleyen takımların transferdeki gözdesi durumunda.

Taraftarımızın yakından tanıdığı golcülüğünün yanı sıra düzgün karakteri ile sevdiği, attığı gollerden sonra bağrına bastığı Aykut Çift yeniden kırmızı beyazlı ekibimize şampiyonluk tattırmaya geldi.

Bu sezon partneri ve asist kralı Akın Akman ile birlikte yeniden taraftarımızın önünde golleri çift çift atmaya hazırlanan Aykut Çift'e kırmızı beyazlı ekibimize tekrar hoş geldin der yeni sezonda başarılar dilerim.

 

 

ALİ MERT IŞIK

Geldiği Takım : 68 Aksaray

Mevkii : Sol Bek

Yaş : 24

Geçtiğimiz sezon 2.Lige yükselme başarısı gösteren 68 Aksaray Belediyespor'dan kadromuza kattığımız sol bek oyuncusu Ali Mert Işık siyah beyazlı ekiple 24'ü ilk 11 olmak üzere 33 maçta görev yaptı.

Oldukça başarılı bir sezonu geride bırakan sol bek oyuncusu rakip fileleri 3 kez havalandırdı

İstikrarlı, bir o kadar da centilmen olan Ali Mert Işık 33 maçta sadece iki sarı kart gördü.

Savunmada ki görevinin yanı sıra sık sık hücuma çıkarak arkadaşlarına destek veren, yaptığı asistlerle dikkat çeken oyuncu ofansif anlamda da takımımıza katkı sunacaktır.

Kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan genç oyuncu yeşil beyazlı ekipte birçok kategoride görev yaptı. Bursaspor U21 takımında 19 kez forma giydikten sonra profesyonel kariyerine Gölcükspor'da adım attı.

Daha sonra 2021-2022 sezonunda Kütahyaspor'a transfer olan Ali Mert burada oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktıktan sonra şampiyonluk hedefleyen 68 Aksarayspor'un yolunu tuttu.

Aksaray ekibinin şampiyonluğunda önemli katkısı olan Ali Mert Işık sezonun altın karmasına seçildi.

Son derece beyefendi ve karakterli bir futbolcu olan genç kardeşime kırmızı beyazlı ekibimize hoş geldin der başarılar dilerim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?