Petrolspor’umuzu tanıyalım-5

Petrolspor’umuzu tanıyalım-5
09-08-2023

AKIN AKMAN

Geldiği Takım : Karaman FK

Mevkii : Sol Açık

Yaş : 30

Şampiyon olduğumuz sezon kırmızı beyazlı ekibimizde oynadığı futbol, attığı ve attırdığı gollerle en çok göze batan isimlerin başında gelen Akın Akman bir sezon aradan sonra yeniden bizimle.

Kariyerinde Muğlaspor, Kemerspor, Etimesgut Belediyespor, Batman Petrolspor ve son olarak Karaman Futbol Kulüplerinde forma giyen skorer sol kanat oyuncusu özellikle Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da 10, Batman Petrolspor ve Karaman takımlarında attığı 13'er golle son üç sezonda attığı 36 golle skor yapma adına müthiş bir sıçrama yaptı.

Güçlü fiziği, oyun zekası, hızı, asist yeteneği ve etkili şutlarıyla tanınan başarılı kanat oyuncusu takımının sıkıştığı anlarda liderlik özelliklerini sahaya yansıtarak skoru takımı lehine çevirme konusunda oldukça başarılı bir isim.

Geçtiğimiz sezon Karaman Futbol Kulübüne kaptırdığımız Akın Akman oynadığı futbolla Karamanspor taraflarını mest etmiş rakip filelere 13 gol göndererek takımının Play-off'tan 2.Lige yükselmesinde başrol oynamıştı.

Petrolspor taraftarının Aykut ile birlikte yeniden takımda görmek istediği Akın Akman'ı bu talebe kayıtsız kalmayarak hiç bir teknik adamın hayır diyemeyeceği ikiliyi takıma kazandıran yeni kulüp başkanımız Mustafa Demir'e tüm Batmanlı futbolseverler adına teşekkür ediyorum.

Gollerini ve asistlerini çok özledik,

Aramıza tekrar hoş geldin Akın Akman

 

 HAMZA ÖZDEMİR

Geldiği Takım : Alanyaspor

Mevkii : Sol Stoper

Yaş : 22

Alanyaspor'dan 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza kattığımız genç oyuncu sol stoper mevkiisinde görev yapıyor.

Geçtiğimiz sezonu İnegölspor'da kiralık olarak geçiren Hamza Özdemir 18'i ilk 11'de olmak üzere 21 maçta görev yaptı.

Süper Lig ekibi Alanyaspor'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu futbola 2013 yılında Antalya'nın Muratpaşa Belediyespor amatör takımında başladı.

Burada gösterdiği başarılı performansla 2016 yılında Alanyaspor alt yapısına transfer edildi.

Alanyaspor alt yapısının çeşitli kategorilerinde başarı ile forma giyen 1.90 boyunda ki stoper 2019 yılında henüz 18 yaşında A Takıma dahil edilerek profesyonelliğe ilk adımını attı.

Alanyaspor A Takımıyla o sezon sadece Türkiye kupasında iki maçta 32 dakika forma giyebilen genç stoper daha sonra Sakaryaspor, Karacabey, Kırklarelispor ve son olarak İnegölspor"a kiralık olarak gönderildi.

Sol stoper mevkisinde tecrübeli savunmacı Muhammet Aran ile forma rekabetine girecek olan Hamza'ya başarılar diliyorum.

TPAO Batman Petrolspor'umuza hoş geldin Hamza Özdemir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
yakup
yakup 2 ay önce
Haberdeki fotoğraf Hamza'nın değil.