Petrolspor’umuzu tanıyalım-6

Petrolspor’umuzu tanıyalım-6
11-08-2023

2013-2014 sezonunun devre arasında kapanma noktasındayken, sivilleşen  Petrolspor’umuz 10 yıl aradan sonra çok daha güçlü bir yapılanma ve büyük hedeflerle  yeniden ait olduğu TPAO’ya devredildi. Devrin gerçekleşmesinde, kulübün kurumsal yapıya geçişinde emeği geçen herkese tüm Batmanlı futbolseverler adına ayrı ayrı teşekkür ederek önümüzde ki sezonlara şampiyonluk hedefiyle girecek olan kırmızı - beyazlı takımımızın yeni transferlerini daha yakından tanımanız için siz değerli okurlarımıza analiz etmeye çalıştım.

 

MUHARREM ÖNER

Geldiği Takım : Başakşehir FK

Mevkii : Stoper

Yaş : 23

Bonservisi Süper Lig ekibi Başakşehir'de bulunan 23 yaşında ki yeni transferimiz Muharrem Öner stoper ve sağ bek mevkiilerinde görev yapıyor.

Futbola İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünde başlayan genç oyuncu 2016-2017 sezonunda İstanbul ekibinin U21 takımında oynadıktan sonra İstanbul'un o dönem 3.Lig'e yükselen Esenler Erokspor takımına kiralık olarak gönderildi.

Henüz 18 yaşında profesyonelliğe ilk adımını attığı Erokspor'da sadece 6 maçta forma giyen Muharrem Öner sonraki sezon bir kez daha Erokspor'da kiralandı.

2018-2019 sezonunda ikinci kez kiralık gönderildiği takımda bu kez üstün bir performans sergileyerek 22 maçta forma giydi.

Bu performansı sayesinde 2019-2020 sezonunda o dönem TFF 1.Ligde mücadele eden Ümraniyespor Scaut ekiplerinin dikkatini çekince bu takıma kiralandı.

Ümraniyespor'da pek forma şansı bulamayan genç oyuncu sadece 6 maçta görev yaptı.

Başakşehir'e geri dönen Muharrem Öner yenide Erokspor'a kiralandı.

Son üç sezon Erokspor forması giyen genç oyuncu burada harika bir çıkış yakaladı ve toplamda 88 kez forma giydi.

2021-2022 sezonunda 30'u ilk 11'de olmak üzere 31 karşılaşmada forma giyen başarılı savunmacı Erokspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

23 yaşında 120 profesyonel maça çıkarak büyük tecrübe kazanan Muharrem Öner kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi.

1.85 boyunda güçlü fiziği yerinde müdahaleleri ve ikili mücadelelerde ki başarısı ve dikkat çeken başarılı oyuncu bu sezon kırmızı beyazlı ekibimizin savunma hattına kalite getirecektir.

Forma için diğer savunma oyuncularımızla eşit şansı olan genç kardeşime kırmızı beyazlı ekibimizde başarılı bir sezon diliyorum.

Hoşgeldin Muharrem Öner

 

 

ÖKKEŞ KARAOĞLU

Geldiği Takım : Yomraspor

Mevkii : Orta saha

Yaş : 22

Kırmızı beyazlı ekibimize Trabzon temsilcisi Yomraspor'dan dahil olan 22 yaşında ki Ökkeş Karaoğlu orta sahada görev yapıyor.

Futbola Gaziantep FK alt yapısında başlayan başlayan genç oyuncu U19 takımında forma giydikten sonra 2020 yılında profesyonelliğe yükseldi.

2021-2022 sezonunda profesyonel kariyerine başlayacağı Karadeniz temsilcisi Yomraspor'a transfer olan Ökkeş Karaoğlu ilk sezonunda 18 maçta forma giyip 3 gol kaydetti.

2022-2023 sezonu için Yomraspor'la devam kararı alan genç oyuncu geride kalan sezonda 32'si ilk 11'de olmak üzere 35 maçta görev yaptı ve 2 gol attı.

Yomraspor'un küme düşmesine engel olamasa da istikrarı ve başarılı futbolu ile birçok takımın transfer listesine giren Ökkeş Karaoğlu'nun üçüncü durağı Petrolspor'umuz oldu.

Kariyerinin henüz başlarında olan 1.86'lık boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken genç orta saha oyuncusu kırmızı beyazlı ekibimizin enerjisi ile hamle oyuncusu olacağını düşünüyorum.

Profesyonel kariyerindeki ilk şampiyonluğunu kırmızı beyazlı ekibimiz ile yaşamasını umuyor başarılı bir sezon diliyorum.

Hoşgeldin Ökkeş Karaoğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?