Petrolspor’umuzu tanıyalım

Petrolspor’umuzu tanıyalım
02-08-2023

MUHAMMET ARAN

Geldiği Takım : Isparta 32 Spor

Mevkii : Sol Stoper

Yaş : 32

Geçtiğimiz sezon grubumuzda yer alan Isparta 32 spor'dan kadromuza dahil ettiğimiz Muhammet Aran sol stoper mevkiisinde görev yapıyor.

Isparta 32 spor takımıyla geçen sezon 25 maçta görev yapan 32 yaşında 1.85 boyunda ki tecrübeli isim savunmada sergilediği soğukkanlı futbolla güven veriyor.

Solak olmasına rağmen sağ ayağını da iyi kullanabilen deneyimli oyuncu geriden oyun kurabilen yüksek pas isabetiyle oynayan tam bir görev adamı.

Profesyonel futbol kariyerine 2012-2013 sezonunda  Balıkesirspor'da başlayan Muhammet daha sonra Orhangazispor, Erzincanspor, Gölcükspor, K.Maraşspor, Nevşehir Belediyespor ve kariyerinin en parlak dönemini geçireceği Bodrumspor'da forma giydi.

Bodrumspor'la 2020-2021 ve 2021 - 2022 sezonlarında toplam 54 maçta forma giyen tecrübeli stoper Bodrumspor'la TFF 1.Lig'e yükselme sevinci yaşadı.

Tecrübeli oyuncu TFF 3.Lig'de 111,  TFF 2.Lig'de ise 115 maçta forma giydi.

Savunmada Muharrem Öner, Recep Kalkan ve Hamza Özdemir ile amansız bir forma rekabetine girecek olan tecrübeli oyuncuya kırmızı beyazlı forma altında başarılar diliyorum.

Petrolspor'umuza Hoşgeldin Muhammet Aran….

 

NURETTİN ÇAĞLAR

Geldiği Takım : Nazilli Belediyespor

Mevkii : Orta Saha

Yaş : 30

Geçtiğimiz sezon grubumuzda yer alan Nazilli Belediyespor'dan kadromuza kattığımız 30 yaşında ki tecrübeli oyuncu orta saha mevkiisinde görev yapıyor.

Nazilli Belediyespor'un ligde kalmasında attığı 12 golle çok önemli rol oynayan Nurettin Çağlar bu sezon kırmızı beyazlı ekibimizin orta sahada ki beyni olacak.

Alt liglerde orta sahayı iki yönüyle oynayabilen ender futbolculardan biri olan başarılı oyuncu defansif yönüyle savunmadan aldığı topları ikinci bölgeden üçüncü bölgeye rahatlıkla taşırken ofansif anlamda da golleri ve asistleriyle dikkat çeken bir isim.

Futbola Kırıkhanspor'da başlayan Nurettin Çağlar daha sonra Anadolu Üsküdar, Elazığ Belediyespor, Fethiyespor, Uşakspor,1922 Konyaspor, Somaspor, Diyarbekirspor, İçel İdmanyurdu ve son olarak Nazilli Belediyespor takımlarında forma giydi.

Kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Somaspor'la 2019-2020 sezonunda 2..Lige yükselme başarısı gösterirken attığı 16 golle grupta gol kralı unvanını aldı.

Kırmızı beyazlı ekibimize oldukça faydalı olacağını düşündüğüm başarılı orta saha oyuncusuna Petrolspor'umuza hoşgeldin der başarılar dilerim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?