PETROLSPOR’UN TANITIMA KATKISI!

PETROLSPOR’UN TANITIMA KATKISI!
23-02-2022

Bir kent sadece binalar yükseltilerek büyümez, sahip olduğu değerlere sarıldığında gelişim sağlar.

Spor, bir şehrin tanıtımında önemli bir vitrindir.

Bu büyümenin en önemli öğesi kuşkusuz spordur.

Sporun bir kente tanıtımına yönelik katkıları tartışılamaz.

Spor; şehrin tanıtımına katkısından dolayı bir araç üstlenmektedir.

Bu açıdan elimizdeki değerlere sahip çıkarak fırsat buldukça Petrolsporumuzu deplasmanlarda da yalnız bırakmayarak gazeteci meslektaşlarımızla dostluk köprüleri kuruyoruz.

Kuşkusuz, Batman’ı her alanda tanıtmaya çalışan sporsever Valimiz Hulusi Şahin’in destekleriyle Batman Petrolspor, 9 puan farkla lider olarak İllerin çoğunu kıskandırıyor.

Sonsöz TV’de ‘Sporda Sonsöz Bizde’ programını her Pazartesi saat 20.00’de yorumcu arkadaşlarım Harun Katmaz ve Hakan Tufan’la birlikte gerçekleştiriyoruz.

Batman’ın tanıtımı için gerek gazetemizdeki arkadaşlar gerekse de taraftarlarımızla birlikte destek veriyoruz.

Batman’ın 16 yıllık şampiyonluk özlemini gerçekleştirmek isteyen Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in emekleri de taraftarlar kadar büyük.

Geçen Pazartesi günkü yayınımızda Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, kaleci Cihan, golcü Aykut ve diğer futbolcuların, Sonsöz mikrofonlarına verdiği röportajda Batman halkı için söylediklerini dinlerken, bir şehrin futbolu nasıl tanıttığını gözler önüne serdik.

Röportajlardan bir kesit;

Zafer Hızarcı: Bu şehrin bu güzel insanlarına sonsöz şükranlarımı sunuyorum. Taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Büyük emekleri var. Bu özlemi artık hep beraber gidereceğiz.

Aykut Çift: Mükemmel bir taraftarımız var. Hak ettiğimiz şampiyonluğu bu şehre sezon sonunda getireceğiz. Batman halkını gerçekten çok seviyorum. Dışarıda görüyorlar yemek yemeden, çay-kahve içmeden bırakmıyorlar. Gerçekten Batman halkı çok misafirperverdir. Batmanlıları çok seviyorum. İlgi ve alakalarından dolayı çok seviyorum.

Cihan Şentürk: Bu şampiyonluğu bu şehre getireceğiz. Batman taraftarını seviyorum. 3 Yıldır Batman’da top koşturuyorum. Onlarda beni bir evlatları gibi görüyor. Bende onların sevgilerine layık olmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum.

Futbolcularımızın röportajlarda Batman için güzel söylemlerini önemsiyorum. Çünkü yayına verdiğimiz bu görüntülerde yakınları ve arkadaşları da izleyerek Batmanla ilgili güzel bir tanıtım yapıyorlar.

Hepimizin isteği de budur.

Bir şampiyonluk kadar bir şehrin tanıtımı da önemlidir. İşte karakterli futbolcuların Osmaniye maçı sonrası Batman için söyledikleri de 3 puan kadar önemliydi…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?