PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ-2

PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ-2
17-08-2021

Petrolspor'u verdiği maddi manevi destekle ayakta tutan Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in şampiyonluk istiyorum açıklamasından sonra kesenin ağzını açarak iddialı transferler yapıp yarışta bende varım diyen kırmızı beyazlı ekibimizde bir yandan kamp diğer yandan eksik mevkilere transfer çalışmaları devam ederken A.Vahap Akbaş başkanlığındaki yönetim kurulumuz bakalım şehrin üst lig beklentilerine karşılık verebilecek mi?

Oldukça dengeli bir gruba düşen Petrolspor'umuzda kadroya dahil edilen futbolcularımızı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sizler için analiz etmeye çalışacağım;

Cuma günü Aykut Çift - Onur Küçük

ALİ KEMAL BAŞARAN

52 Orduspor'dan renklerimize bağladığımız 28 yaşındaki orta saha oyuncusu sırasıyla Akçaabat Sebatspor, Arsinspor, 1461 Trabzonspor, Turgutluspor, Kızılcabölükspor, Çorum FK , Hekimoğlu, Artvin Hopaspor , Malatya Yeşilyurt spor ve son olarak 52 Orduspor formalarını giyerek oldukça gezgin bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

Ali Kemal Başaran mevcut orta sahamızın yükünü çekecek isimlerin başında geliyor. Kırmızı beyazlı ekibimizin orta sahasında ki beyni olacak olan tecrübeli isim geçmiş dönemlerde ki gol atamama sorununu giderip, takımımıza gol katkısı yapması gerektiğini düşünüyorum.

Hırsı ve istekli oyun tarzıyla sahada ayak basmadık yer bırakmayarak oynadığı takımlara pozitif enerjisini katan tecrübeli oyuncu ayrıca top hakimiyeti ile dikkat çekiyor.

Ali Kemal'in kırmızı beyazlı ekibimize veriminin seviyesini yapılacak kaliteli bir 10 numara transferine bağlı olduğunu düşünüyorum.

Kendisine kırmızı beyazlı formamız altında şampiyonluklar diliyorum.

Hoş geldin Ali Kemal Başaran.

 

HASAN ÇAVDAR

Bir başka kırmızı beyazlı ekip Karaman Belediyespor'dan transferimiz Hasan Çavdar yıllar sonra 3.Lige çıkan ancak ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşayan Karaman'ın ligde kalmasında yaptığı fedakârlığın yanı sıra gösterdiği performans ve attığı 7 golle büyük katkı sağladı.

Hekimoğlu Trabzon, Yomraspor ve son olarak Karaman Belediyespor takımlarında forma giyen genç solak geçen yıl pik (zirve) sezonlarından birini yaşayarak her yıl gelişim göstermeye açık olduğunu gösterdi.

Çok yönlü (joker) oyuncu diye tabir edilecek futbolculardan biri olan Hasan Çavdar orta sahanın yanı sıra kanatlarda da görev yapabiliyor.

Çabukluğu kıvraklığı ve sol ayağına hakimiyeti ile gelecek vadeden 23 yaşındaki solak bu sezon Petrolspor'umuzun renkli isimlerinden biri olacağı kesin.

Umarım daha çok çalışıp gelişim göstererek takımımızda da başarılı performansını sürdürür.

Genç futbolcumuza da kırmızı beyazlı ekibimizde şampiyonluklar diliyorum.

Hoşgeldin Hasan Çavdar.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?