PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ-4

PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ-4
22-08-2021

Petrolspor'u verdiği maddi manevi destekle ayakta tutan Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in şampiyonluk istiyorum açıklamasından sonra kesenin ağzını açarak iddialı transferler yapıp yarışta bende varım diyen kırmızı beyazlı ekibimizde bir yandan kamp diğer yandan eksik mevkilere transfer çalışmaları devam ederken A.Vahap Akbaş başkanlığındaki yönetim kurulumuz bakalım şehrin üst lig beklentilerine karşılık verebilecek mi?

Oldukça dengeli bir gruba düşen Petrolspor'umuzda kadroya dahil edilen futbolcularımızı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sizler için analiz etmeye çalışacağım;

AKIN AKMAN

Kırmızı - beyazlı ekibimize Malatya Yeşilyurt Belediyespor'dan dahil olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Akın Akman geçen sezon formasını giydiği Malatya ekibiyle Türkiye Kupasında 1. ligde 8 olmak üzere toplam 9 gol kaydetti.
Muğlaspor'da başlayan profesyonel kariyerinde sırasıyla Antalya Kemerspor, 2.Lig'de Etimesgut Belediyespor ve son olarak Malatya Yeşilyurt Belediyespor takımlarında forma giyen tecrübeli futbolcu ligin kalburüstü oyuncularından biri.
Güçlü fiziğinin yanı sıra bileklerine son derece hakim ve bire birde kolay adam geçme özelliğiyle dikkat çeken tecrübeli oyuncu kaleyi gördüğü anlarda çektiği sert şutlarla rakip kalecilere zor anlar yaşayabiliyor.
Her iki kanadı da kullanabilen başarılı oyuncu bu sezon kırmız - beyazlı ekibimizin en önemli kozlarından biri olacak.
Transfer komitemizin alkışı hakkeden transferlerinden biri olan Akın Akman'a Petrolspor'umuzda sonsuz başarılar diliyorum.
Hoşgeldin Akın Akman


ÖMERCAN ÖNDAŞ

Pazarspor'dan kadromuza kattığımız 28 yaşındaki tecrübeli stoper Karadeniz ekibiyle 30 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.
Futbola memleketinin takımı Samsunspor'da başlayan ve henüz 20 yaşında o zaman ki adıyla Fatih Karagümrükspor'a transfer olan Ömercan genç yaşına rağmen 33 maçta forma giyerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Fatih Karagümrükspor'un 2013-2014 sezonunda ki şampiyonluğunda savunmada ki başarılı performansıyla büyük katkı sağlayan Ömercan daha sonra Centone Karagümrük adıyla 2.Lig'de mücadele eden takımda 17 maçta forma giydikten sonra Silivrispor- Centone Karagümrük - 1920 Maraşspor - Bayrampaşaspor - Tokatspor - Kırklarelispor ve son olarak Pazarspor'da oynadı ve hemen hemen tüm takımlarda banko isimlerden biri oldu. 
Zaman zaman ileri çıkarak takımı adına goller bulabilen ve kariyerinde 16 kez gol sevinci yaşayan tecrübeli isim özellikle duran toplarda rakip savunmalar için bir tehdit.
Erdi Bakırcı - Ömercan Öndaş ve İlyas Ural ile kırmızı beyazlı ekibimizin en sorunsuz bölgesi olacak olan savunmamız rakip forvetlere geçit vermemeye çalacak.
Tecrübeli oyuncuya da kırmızı beyazlı ekibimizde şampiyonluklar diliyorum.
Hoşgeldin Ömercan Öndaş


Çarşamba günü : Savaş Çakır & Doğukan Bulut yazacağız…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?