PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ-6

PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ-6
26-08-2021

Petrolspor'u verdiği maddi manevi destekle ayakta tutan Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in şampiyonluk istiyorum açıklamasından sonra kesenin ağzını açarak iddialı transferler yapıp yarışta bende varım diyen kırmızı beyazlı ekibimizde bir yandan kamp diğer yandan eksik mevkilere transfer çalışmaları devam ederken A.Vahap Akbaş başkanlığındaki yönetim kurulumuz bakalım şehrin üst lig beklentilerine karşılık verebilecek mi?

Oldukça dengeli bir gruba düşen Petrolspor'umuzda kadroya dahil edilen futbolcularımızı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sizler için analiz etmeye çalışacağım;

Pazartesi : Samet Aydın - Semih Tek

YAĞIZCAN ERDEM

Kırmızı - beyazlı ekibimizin Erbaaspor'dan transfer ettiği 24 yaşında ki merkez orta saha oyuncusu Yağızcan Erdem geçtiğimiz sezonu iki takımla bitirdi.

Ligin ilk devresini Ankara ekibi Çankaya FK'da 10 maç, ikinci devresini ise Tokat temsilcisi Erbaaspor'da 13 olmak üzere 23 maça çıkarak tamamlayan genç oyuncu gol atma başarısı gösteremedi.

Futbola tüm Trabzonlu gençlerin formasını giymeyi hayal ettiği Trabzonspor alt yapısında başlayan ve 12 yıl bordo mavili kulübün alt yapısının hemen hemen tüm yaş gruplarında oynanan genç oyuncu hayalini kurduğu Trabzonspor A takımıyla Süper Lig'de Kasımpaşa'ya karşı forma giyerek gerçekleştirdi.

2016-2017 sezonunda Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'a transfer olan başarılı orta saha oyuncusu bu kulüpte 3 sezon da 77 maçta görev yaparken oynadığı futbolla en parlak dönemlerini yaşadı.

Taktiksel formatlara takılmayan ve hemen hemen her sistemde oynayabilen gösterişsiz fakat tam bir görev adamı olan Yağızcan'ın geçen sezon ki istikrarsız futbolunu unutup kırmızı beyazlı ekibimizle yepyeni bir sayfa açarak bizlere 1461 Trabzon'da ki Yağızcan'ı izletmesini bekliyor Petrolspor'umuzda şampiyonluklar diliyorum.

Hoşgeldin Yağızcan Erdem

 ***

 

ORHAN NAHIRCI

Geçtiğimiz sezon küme düşen Arhavispor'dan kadromuza katılan 21 yaşındaki ön libero Orhan Nahırcı geçen sezon Artvin temsilcisi ile 22'si ilk 11 olmak üzere 27 maçta görev yaptı ve rakip ağları 1 kez havalandırdı.

Futbola Çanakkale Dardanelspor alt yapısında başlayan 2000 doğumlu genç oyuncu 2016-2017 sezonunda A Takıma yükseldi.

3 sezon ter döktüğü Dardanelspor ile Profesyonel ve Bal Ligi'nde olmak üzere 25 maça çıkabildi.

Çanakkale Dardanelspor'un BAL Ligi'ne düşmesinin ardından takımda 1 sezon daha forma giydikten sonra ayrılan Orhan 2019-2020 sezonunda BAL Ligi takımlarından Konya Ereğlispor'a transfer oldu.

Bu kulüpte 19 maçta görev yapan orta saha oyuncusu gol kaydına muvaffak olamadı.

1.95 boyu ve güçlü fiziğiyle tanınan 21 yaşında ki futbolcu hem ön libero hemde stoper mevkiilerinde görev yapabiliyor.

Henüz 21 yaşında Dardanelspor'un ardından Arhavispor ile Profesyonel ligden BAL Ligi'ne düşme üzüntüsü yaşayan fiziği iyi ancak yetenekleri sınırlı oyuncuyu hedefini 2.Lig olarak belirleyen takımımıza transferini cazip kılan ne oldu oldukça merak ediyorum.

Kırmızı beyazlı ekibimize faydalı olmasını umuyor kariyerine küme düşmenin yanına birde şampiyonluk eklemesini diliyorum.

Hoşgeldin Orhan Nahırcı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?