PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ-7

PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ-7
30-08-2021

Petrolspor'u verdiği maddi manevi destekle ayakta tutan Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in şampiyonluk istiyorum açıklamasından sonra kesenin ağzını açarak iddialı transferler yapıp yarışta bende varım diyen kırmızı beyazlı ekibimizde bir yandan kamp diğer yandan eksik mevkilere transfer çalışmaları devam ederken A.Vahap Akbaş başkanlığındaki yönetim kurulumuz bakalım şehrin üst lig beklentilerine karşılık verebilecek mi?

Oldukça dengeli bir gruba düşen Petrolspor'umuzda kadroya dahil edilen futbolcularımızı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sizler için analiz etmeye çalışacağım;

 

 

SAMET AYDIN

Yomraspor'dan kadromuza dahil edilen tecrübeli sağ bek bu takımla 33 maçın tamamında ilk 11'de görev yaparak Trabzon temsilcisinin ligi 50 puanla 4. Sırada bitirip play-off oynamasında istikrarlı performansıyla önemli katkı sağladı.

Kırmızı beyazlı ekibimizin bir başka Trabzon doğumlu olan 30 yaşında ki deneyimli ismi Profesyonel kariyerine 2013-2014 sezonunda eski ismi Düzyurtspor formasını giyerek başlamış ve ligi o yıl Petrolspor'umuzun 2 puan önünde şampiyon tamamlayarak 2.Lige yükselen ekibin önemli bir parçası olmuştu.

6 sezon boyunca formasını giydiği Hekimoğlu FK takımıyla 2 şampiyonluk 1 Play-off 1 de küme düşme yaşayarak ligin tozunu dumanını yutmuş mevkisinin en önemli ve tecrübeli görev adamlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Hekimoğlu, formasıyla 2.Ligde 19, 3.Ligde ise 158  maçta görev yapan tecrübeli savunmacının 3.Ligde toplamda 206 maçı bulunuyor.

Samet yıllardır problem yaşadığımız sağbek mevkisine bana göre nokta transferlerden biri oldu.

Topla zaman zaman rakip ceza sahasına da girebilen şutlarıyla kaleyi yoklamaktan çekinmeyen soğukkanlı ve adam geçebilme özelliğiyle Kırmızı beyazlı ekibimize savunmanın yanında hücumda da katkı sağlamasını umuyorum.

Samet Aydın'a bir şampiyonluk sevincini de kırmızı beyazlı formamız altında yaşamasını diliyorum.

Hoşgeldin Samet Aydın.

 ***

SEMİH TEK

Kırmızı - beyazlı ekibimizin alt yapısında yetişen ve sezon başı Serdar Aslan  ile birlikte profesyonel yapılarak A Takım kadrosuyla birlikte Burdur kampına dahil edilen 2003 doğumlu Semih Tek sol bek ve stoper mevkilerinde görev yapıyor.

Petrolspor'umuzun zor bulunan sol stoper mevkilisine uzun vadede önemli katkılarda bulunacak genç oyuncularımızdan Semih oldukça zeki ve soğukkanlı bir oyuncu.

Petrolspor alt yapısında ki tatlı sert oyunu, ön sezileri, hamle zamanlaması, hava toplarındaki hakimiyeti ve oyunu geriden kurabilme becerisiyle gelişime oldukça açık bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Kulüp yetkililerimiz umarım diğer yetenekli gençlerimiz gibi 18 yaşında ki Semih Tek ile en az 5 yıllık sözleşme imzalayıp gelişimini takip ederek ilerde A Takımımızın değişmez isimlerinden biri olması için gerekli zemini hazırlarlar.

Genç Semih'e forma giysin giymesin ilk profesyonel serüveninde şampiyonluk yaşamasını diliyorum.

Şımarmadan

Çok çalış,

Hep çalış,

Herkesten çok çalış.

Hayırlı olsun Semih Tek

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?