PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ

PETROLSPOR’UN YENİ SEZON ANALİZİ
15-08-2021

Petrolspor'u verdiği maddi manevi destekle ayakta tutan Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in şampiyonluk istiyorum açıklamasından sonra kesenin ağzını açarak iddialı transferler yapıp yarışta bende varım diyen kırmızı beyazlı ekibimizde bir yandan kamp diğer yandan eksik mevkilere transfer çalışmaları devam ederken A.Vahap Akbaş başkanlığındaki yönetim kurulumuz bakalım şehrin üst lig beklentilerine karşılık verebilecek mi?

Oldukça dengeli bir gruba düşen Petrolspor'umuzda kadroya dahil edilen futbolcularımızı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sizler için analiz etmeye çalışacağım;

 

AHMET TEKER

Aslen Mardin Midyatlı olan Nam-ı diğer fırtına Ahmet son üç sezonda gösterdiği performans ve yaşadığı şampiyonluklarla adından sıkça söz ettirip birçok takımın transfer listesinin başlarında yer alıyordu.

Serik Belediyespor'un iki şampiyonluğunda attığı ve attırdığı gollerle büyük pay sahibi olan 29 yaşında ki kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Adıyamanspor'a transfer olmuş burada da başarılı grafiğini üzerine koyarak sürdüren yetenekli oyuncu forma giydiği 32 maçta kaydettiği 7 gol ve birçok asistle şampiyonlukta aslan payına sahip oldu.

Güçlü fiziği ve süratiyle sağ kanatta rahat adam eksiltebilen ve zaman zaman yoktan var ettiği pozisyonlarla gerek attığı goller gerekse arkadaşlarına yaptığı asistlerle tanınan sağ kanadın efendisi Petrolspor'umuza hücum zenginliği katacaktır.

Benim gibi kırmızı beyazlı ekibe gönül vermiş futbolseverlerin transferine en çok sevindiği ve güvendiği isimlerin başında gelen tecrübeli futbolcumuza sakatlık ve cezasız başarılı bir sezon diliyor bir şampiyonlukta kırmızı beyazlı formamız altında yaşamasını diliyorum.

Hoş geldin Ahmet Teker

  

İLYAS URAL

Nevşehir Belediyespor'dan kadromuza kattığımız 24 yaşında ki başarılı stoper Kızılcabölükspor ve Nevşehir Belediyespor formalarını giydi.

Yapısı gereği oynadığı takımlarda kendisine hedef belirleyen ve bu çerçevede takımına faydalı olan başarılı savunmacı istikrarı ve düşmeyen formuyla dikkat çekiyor.

Kızılcabölükspor takımıyla 3 sezonda 97 maça çıkarak ne denli istikrarlı bir oyuncu olduğunu gösteren başarılı stoper takımı adına 5 gol kaydetti.

Geçtiğimiz sezona büyük hedefler ve bütçeyle başlayan Nevşehir Belediyespor'a transfer olan İlyas  burada 24 maçta forma giyerek takımının vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başardı.

Düzgün karakteri hırslı oyun yapısı ve mücadeleci kimliğiyle takımı adına sahada her şeyini ortaya koyan İlyas Ural görev alacağı maçlarda taraftarın beğenisini kazanacağını düşünüyorum.

Savunmada Erdi Bakırcı, Ömercan Öndaş ile gireceği tatlı forma rekabetinde kendisine başarılar diler, kırmızı beyazlı formamız altında şampiyonluklar diyorum

Hoş geldin İlyas Ural

  Çarşamba günü Ali Kemal Başaran & Hasan Çavdar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?