SABRIN SONU SELAMET

28-06-2019

İlk etapta, üstünkörü görebildiğim birkaç sembol var. Şunu açıkça söyleyebilirim: Olumlu bir fal çıkmış. Ancak dip biraz kafamı karıştırdı. Çünkü sadece orada bir koyuluk belirgindi. Bu da bir nebze sıkıntı ve endişe demektir. Neyse, güçlü bir kişiliğe sahipsiniz sanırım. Kişiliğiniz donanımınız olarak sürekli destekçiniz durumunda. Dipten üste doğru bakınca açık bir ağzın dişleri fark edilmekte. Bu da üzüntü verici kötü bir olaya işaret edilir. Atacağınız her adıma dikkat etmelisiniz. Sevdiklerinizle, hane içi de olabilir, çevreniz de olabilir; bir gerilim içindesiniz. Ufak tefek tartışmalar olduğu halde, siz abartmaya, büyültmeye meyil gösteriyorsunuz. Oysa pişmanlık duymadan her zaman ki temkinli tutumunuzu elden bırakmamak gerek.
Dibe iyice göz attığımda, küçük açıklıkların ışığa yöneldiğini, yollarınızın ışıklı olduğunu söyleyebilirim. Bunlar da mutluluk ve başarı vaad ediyor.
Gelelim fincanın kenarlarına. Sağlı sollu kenarlarda şu semboller mevcuttur. Yani iki tarafta da, bir tarafta yarasalar, öteki tarafta açık, düz ve kısa yollar görülüyor.
Şu manalara geliyor. Öncelikle yarasalar: Yarasaların isimlerinin çağrışımı her ne kadar korku ve endişelere yorumlansa da doğrusu bu düşüncelerin yersiz olduğunu belirtmeliyim. Aynı zamanda kıskanç ve fesat karakterli birkaç kişiyle mücadele içinde olsanız bile aslında onları takmamakla, mutluluk ve başarı dolu hayatınızı sakinlikle sürdürerek bu karakterleri bertaraf ediyorsunuz.
Kısa ve açık yollara gelince: Beklediğiniz sevindirici bir haberi kısa bir sürede alacaksınız. Hayatınızda bazı yenilikler yapma zamanı geldi çattı ve yeniliklere yelken açıyorsunuz kararlı bir biçimde. Belki bu süreçte kimi plansız seyahatlara çıkabilirsiniz.
En çok tabakta sembollerin belirmesi şanslı olduğunuza işarettir. Büyük ve küçük c harfi çıkmış. Hilal de denebilir. Ancak ben harfi tercih ettim. Bu da pozitif gelişmelere işarettir. Sizi mutlu edecek olayların habercisidir. Bir bakıma bir isim de olabilir. Sizinle tanışmak isteyen bir talip gibi geldi bana ama bilemem. Sanki bir akraba izdivacı gibi göründü bana. Sizinle tanışmak için can atan birisine de yorumlanabilir.
Ayrıca tabakta, kimi yerlerde parça parça kar taneleri seçilmekte. Bu kar taneleri elinize toplu para geçecek manasındadır. Çok miktarda maddi kazanç elde edeceğiniz bir iş teklifi alabilirsiniz.
Tabakta etrafa dağılmış ceviz taneleri göze çarpmaktadır. Sanırım siz duygularınızdan çok, zekanıza baş vuran birisiniz. Aşk hayatınızdaki saçma sapan sorunlar, sorun olmaktan çıkıp kısa zamanda çözüme kavuşuyor. Sıkıntılı bu dönemi atıp iç huzurunuzu artıran bir döneme başlıyorsunuz. Özcesi sabrın sonu selamettir. Zekanız sayesinde önünüze çıkacak fırsatlardan en iyisini seçeceksiniz. Yani iş, aşk gibi konularda. Belki de en doğrusu kendi işinizi kurma vakti geldi.
Falın sonu da geldi. Bir iki engel var, onlar da aşılırsa, zekanız, gücünüz ve fırsatlarla müthiş bir mutluluk sizi bekliyor demektir

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?