SAVAŞ ÇAKIR

SAVAŞ ÇAKIR
24-08-2021

SAVAŞ ÇAKIR


2.Lig ekibi Pazarspor'dan kadromuza kattığımız 25 yaşında ki sağ kanat oyuncusu futbola Trabzonspor alt yapısında başladı.
2015-2016 sezonunda bordo mavili ekiple süper ligde 3 maçta forma şansı bulan Savaş Çakır, daha sonra 2.Lig ekibi 1461 Trabzon'a transfer oldu ve burada geçirdiği iki sezonda 54 karşılaşmada görev aldı ve takımı adına 19 gole imza atarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
2018-2019 sezonunda 3.Lig'de şampiyonluk kadrosu kuran Hekimoğlu Trabzon'a transfer olan başarılı kanat oyuncusu 28 maçta sahaya çıkarken attığı 2 golün yanı sıra yaptığı asistlerle takımının 2.Lig'e yükselmesinde önemli rol oynadı.
Daha sonra Esenler Erokspor, Bayrampaşa ve geçen sezon Pazarspor'da boy gösteren tecrübeli  oyuncu 31 karşılaşmada takımına 6 gollük katkı sağladı.
Çabukluğu, yüksek top tekniği ve orta sahanın her iki kanadını kullanabilme özelliği ile profesyonel kariyerinde 2.Lig'de 25,  3.Lig'de ise 3 olmak üzere toplamda 28 gol kaydeden Çakır bu sezon kırmızı beyazlı ekibimizin çok şeyler beklediği oyuncuların başında geliyor.
Tecrübeli oyuncuya kırmızı beyazlı ekibimizde şampiyonluklar diliyorum.
Hoşgeldin Savaş Çakır


DOGUKAN BULUT


Fatsa Belediyespor'dan transferimiz 1998 doğumlu orta oyuncusu geçtiğimiz sezon Ordu temsilcisinin formasını 24 kez giydi ve 2 gol kaydetti.
Futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan Doğukan profesyonelliğe Yomraspor ve Kelkit Belediyespor takımlarında başladı. Ancak bu takımlarda pek forma şansı bulamadı.
2020-2021 sezonunda Fatsa Belediyespor'a imza atan 23 yaşındaki genç oyuncu 12'si ilk 11'de olmak üzere 24 karşılaşmada görev aldı.
1.88 boyunda ki oyuncu güçlü fiziğini sahada daha çok kullanarak sorumluluk alması gerektiği kanaatindeyim.
Ortalama bir oyuncu olan Doğukan daha çok çalışıp kendini geliştirmediği takdirde Petrolspor'umuzun mevcut kadrosunda iyi bir kulübe oyuncusundan ileri gidemeyecektir.
Genç Doğukan'a kırmızı beyazlı ekibimizde şampiyonluklar diliyorum.
Hoşgeldin Doğukan Bulut

Cuma günü :  Yağızcan Erdem - Orhan Nahırcı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?