SİBER SALDIRIYA KARŞI ULAKK

14-03-2019

21. Yüzyıl savaşları siber saldırılarla gerçekleşiyor. Ayakta kalmak istiyorsanız, kendi tele komünikasyon alt yapısını gerçekleştirmeniz şart. Devletimiz bu gerçeği görerek kendi tele komünikasyon alt yapısını kurmaya başladı. 
ULAKK Projesi bunun ispatı. HAWELSAN’ın gerçekleştirdiği tamamen yerli olan bu proje 5G alt yapısını 590 yerli istasyonda tamlamıştır.

Yakında hayata geçecektir. Bu ULAKK projesiyle Türkiye olarak tele komünikasyonda dışa bağımlılıktan kurtulacağız.

Devlet ve millet olarak ULAKK kullanacağız. Allah bu hizmeti gerçekleştirenlerden razı olsun.
Süper güç ABD Elinde bulundurduğu Feecbook,  Mikrosoft, Google ve Neetwork sayesinde, dünyayı dinledi, kendi çıkarları doğrultusunda dünyayı yönetti.

Bu gün dünya genelinde gelinen durum; dünyada tele komünikasyon da yeni bir güç ortaya çıktı, bu güç sayesinde tele komünikasyon devleri Erikson, Epple sarsıldı.

Bu güç Çinli firma HUAWEİ. Dünya ekonomisine sahip Yahudi asıllı ROLTŞİLT bu firmanın ortağı.

HUAWEİ Bu gün dünya tele komünikasyon alt yapısının  % 60. sahip. Türkiye tele komünikasyon alt yapısının % 80 nide HUAWEİ in elinde. Türksel alt yapısı HUWEİ’in elinde. Bu gerçekler, ülkemizi ABD, İsrail ve ÇİN egemenliğinden kurtarmak, SİBER Saldırılarından korumak için ULAKK projesinin gerçekleşmesinin en önemli sebebi ve büyük devlet ve millet olmanın gereğidir.

Nitekim 31 Mart 1915 günü ülkemizde, büyük illerimiz başta olmak üzere 45 ilimizde aynı anda elektrik kesintisi oldu. Bir anda hayat durdu.

Herkes bunun trafodan kaynaklandığını sandı. Aslında bu bir tuşa basılarak gerçekleşen siber saldırıydı.

Tele komünikasyon alt yapısı kullanılarak gerçekleştirildi.
Bu musibet bizim aklımızı kullanmamıza sebep oldu. Oysa Yüce Rabbim Kuranı keriminde; devamlı aklımızı kullanmamızı, şeytanın ve şeytanlaşmış insanların kulu ve kölesi olmamamızı öneriyor, devamlı uyarıyor. Akletmeyenlerin pisliğe mahkûm olacağı, yunus suresi 100. Ayeti kerimede bildiriyor. Çok şükür, aklını kullanan devlet başkanına sahibiz.

Cumhurbaşkanımız, aklını kullanan, hayatını kurana göre inşa eden, Allah’a kulluk bilincinde olan, nitelikli bir lider.

Dünyayı iyi tanıyor. Milletimizi onun, bunun oyuncağı, uydusu olmaktan sakındıran tedbirleri ivedilikle alıyor.

Gerektiğinde dünyayı bile karşısına alan bir lidere sahibiz. Her aklı başında insanımız bunun bilincine varmalı.

Bu gün ve yarınlar için üzerine düşeni yapmalı. Cumhurbaşkanımızın önemini idrak ederek, günlük, geçici, menfaat ve çıkarlarımızı bırakarak, günümüze ve geleceğimize sahip çıkarak, kendisine destek olmalıyız. Unutmayalım her anımızın ve davranışımızın hesabını, huzuru mahşerde Allah’a vereceğiz.
Yakında; ULAKK Projesi 5G teknolojisiyle ülkemizde hayata geçecektir. 

Millet olarak süper güçlerin uydusu olmaktan kurtulacağız. Mahrem sırlarımız başkalarının eline geçmeyecek.

21.YY. savaşlarının temel silahı siber saldırılardan korunarak, hayatımızı ve geleceğimizi inşa edeceğiz.

Bize bu nimeti sunan, milletimizi süper güçlerin köleliğinden kurtaran, başta cumhurbaşkanımıza ve tamamen milletimizin öz bireyleri olan HAWELSAN’A Şükranlarımızı sunarız.

Başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah. Bize de düşen bir an önce ULAKK’LA buluşmaktır.
Selam ve dua il

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?