SONSÖZ’DE İLK SÖZÜM

SONSÖZ’DE İLK SÖZÜM
29-06-2021

Değerli okurlar, bundan böyle Batman Sonsöz gazetesinde sizlerle sık sık buluşacağız.

Batman’ın en çok tıklanan gazetelerin başında yer alan Batman Sonsöz gazetesinde gerek spor haberlerimizle gerekse de canlı yayın programlarımızla mesleğimizi ilk gün başladığımız gibi severek yapmaya devam edeceğiz.

Sadece futbolu değil, salon sporlarını da yakından takip edip, siz değerli okurlarla haber-yazılarımızı paylaşacağız… Elbette bu işler ekip işidir. Yıllarca birlikte olduğumuz Hakan Tufan ve Harun Katmaz ile gücümüze güç katarak, Batman Sonsöz Gazetesinin spor sayfasını siz değerli okurlarımız için hazırlayacağız.

Bu aralar hareketliliğin sürdüğü Batman Petrolspor yeni sezona startı verdi.

17 Futbolcu şu ana kadar transfer edildi.

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, hafta sonuna kadar da transferi bitirmeyi hedeflediklerini dün telefonun diğer ucunda bizlere iletiyordu.

Petrolspor’un transfer çalışmalarını yakından takip ediyoruz.

Batman’a transfer getirmek kolay değil diğer kentlere göre…

Bu yıl transfer borsasının ne kadar yüksek olduğunu iyi bilirim.

Yapılan transferleri önceden kamuoyuna duyurunca Petrolspor’un bazı yöneticileri ve spor camiasındaki bazı dostlar, mesleğimizi ne denli iyi yaptığımızdan dolayı kutluyordu.

Neyse gelelim asıl konuya…

Petrolspor bu sezon geçen yıllara oranla ilkleri yapıyor…

Ne yapıyor?

Sezon başlarında para dilenen bir kulüp haline gelmiş iken bu yıl para istemeden peş peşe kaliteli transferleri patlattı.

Perşembe gününe kadar da 3 yeni transferini daha açıklamayı planlayan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz, hafta sonuna kadar da transferi bitirip, bayram sonrası kampa tam kadro gitmek istiyor.

Bu sezon transfere erken başlayan Petrolspor’dan taraftar da umutlu.

Bir yandan borçlarının çoğunu bitiren bir yandan da yeni sezona hazırlanan Petrolspor’a en büyük desteği kuşkusuz sayın Valimiz Hulusi Şahin’in destekleri büyüktür.

Yeni yönetimi belirleyen, sıcak para desteği sağlayan, diğer amatör takımlara bu yıl nakdi yardım sağlayan ve Özel İdarespor’da da Batmanlı gençlere destek veren sporsever Valimiz Hulusi Şahin’in katkıları unutulmaz.

Petrolspor’un iyi bir kadro kurması için sezon biter bitmez kolları sıvayan sayın Valimiz, bu umut veren takım sizin eseriniz, yolun sonu inşallah zirve olacak…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?