SONSÖZ GAZETESİ İYİKİ VARSIN

SONSÖZ GAZETESİ İYİKİ VARSIN
01-06-2021

Hak ve doğru habercilik anlayışı ile hizmet eden, hiçbir kurum ve kuruluşun sözcüsü olmayan, tarafsız yayın anlayışına sahip olan Batman Sonsöz Gazetemiz, 2 Haziran 2021 günü  8. Yayın yılına giriyor.

Dileğim; daha uzun yıllar yayınını aynı anlayışla devam ettirir. Batmanlılara ve Türkiye’ye gerçek ve doğru haberleri kaynağından sunmaya devam eder. İnsanımızı gerçekle buluşturur ve bilgilendirir. Örnek Gazete hizmetini uzun yılar sürdürür. İnşallah!

Sonsöz gazetesi benim hayatımda önemlidir. Çünkü benim yazar olmama vesile oldu. 01.02.2018 yılında Batmanda Sonsöz gazetesi sahibi Ercan Atay beyle tanıştım. İlkyazım o gün yayınlandı. Gerçeğe doğru köşemde her hafta yazılarım yayınlanıyor. Sonsöz gazetesinde yayınlanan makalelerimden oluşan iki adet kitabım, insanımızın okumasına sunuldu. 1. Kitabım “Gerçeğe Doğru” 2019 yılında, 2. Kitabım “Hayatım Kur’an-ın Neresinde Düşünce” yayıncılık baskısıyla  2020 yılında okuyucuya sunuldu. Gayem insanımızın yaratılış amacına uygun hayata kavuşmalarına vesile olmaktır. Bunu için insanımız Vahiyle tanışmalıdır. Vahyin amacı; insana aklını, fikrini, iradesini doğru kullanmayı öğretmektir. İç dünyalarını Vahye inşa ettirmeyenler, duygularının, güdülerinin dünyasına teslim olurlar. O zaman manevi pislik içinde hayatlarını sürdürürler. Kendini kaybeden insanlık neyi kazanır ki? Her Müslüman’ın gayesi; Vahiyle tanışmak, insanlığı Vahiyle tanıştırmak olmalıdır. Manevi pislikten uzak durmalı. O zaman yaratılış gayesine uygun hayata sahip olur.

Sonsöz Gazetesinde yayınlanan makalelerim siyaset ve ticaret dışındadır. Ben; hiçbir kuruluşa, cemaate ve tarikata bağlı değilim. Benim yol haritam Allah’ın mesajı Kur’an-ı kerim, rehberim Allah’ın Resulü Muhammed. Maksadım; günümüz olaylarını Kur’an-i bakış açısıyla okuyucunun bilgisine sunmaktır. İnsanlığın değişmez hidayet rehberi Kur’an-ı Kerim ile okuyucuyu tanıştırmaktır. Kur’an-ı Kerim insanımızın gören gözü, konuşan dili, tutan eli, yürüyen ayağı olmasına vesile olmaktır. Gayem; okuyucunun Allah’a sorumluluk bilincine sahip olmasıdır. İnanan insan; neye? Niçin? Neden? İnandığının farkında olacak. İmanını hayatıyla ispat edecek. Diğer insanların da gerçek imana sahip olmalarına vesile olacak. Bu düşünce ve anlayışımla yazılarımı okuyucuya sunmaya çalışıyorum. Dileğim; okuyucunun Mülk suresi 2.ayeti kerimini hücrelerine nakşetmesidir.’’ O, ölümü ve hayatı hanginizin daha güzel davranacağını sınamak için yaratmıştır. O mutlak üstün ve yüce olandır. Eşsiz ve benzersiz bağışlayandır.’’ Sınav iyi olmanın aracıdır. İnsanı kemale yürütmek için, Allah insana imtihan suretinde ikram etmiştir. Unutmayalım insanın hayatı imtihandır!

Ne Mutlu; Hakkın, Hakikatin, Doğrunun yolunda olanlara. Allah’ın Vahyini insanlara tebliğ edenlere!  Benim yazılarımı  Sonsözde yayınlayarak Tebliğ çalışmama vesile olan, Batman Sonsöz Gazetesi sahibi Ercan Atay beyefendiye ve Gazetenin yayınlanmasında özveriyle çalışan ve yeteneklerini ispat ederek haberleri kaynağından sunan, gerçek haberle okuyucuyu buluşturan Sonsöz gazetesi mensuplarına, yazar kardeşlerime hizmetleri için teşekkürlerimi sunarım.

Allah yar ve yardımcımız olsun!

Batman Sonsöz Gazetesi; Batman ili ve Türkiye için önemlidir.

Batman Sonsöz Gazetesi iyi ki varsın!

Selam ve Dua ile.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?