TATİL GİBİ YOLCULUK

15-11-2019

Fincanınız gece gündüz gibi. Ama daha çok bir kış günü desek yerinde olur.
Evet, dip zifiri karanlık. Kenarlar ise parçalı bulutlu bir göğü andırıyor. Fakat tabak çarşaf gibi bir denize benziyor.
Falınızdaki çoğu sembol farklı olmakla beraber birbirine yakın anlamlar taşıyor. 
Genelde yolculuk ve zenginlik üzerine yorumlanabilir.
Sembolleri yorumlamaya geçersek; ben fincan sapının sağındaki uzun bacaklıyı bir deve kuşuna benzetirken, siz leylektir dediniz. 
Bu deve kuşunun başı toprağa gömülü değil. 
Bundan dolayı kararını vermiş bir deve kuşudur, demektir. 
Erteleyip durduğunuz uzun ve uzak yolculuğa çıkmaya en sonunda karar verdiniz.
Bu yolculuk iyi, güzel ve mutlu bir yolculuk olacak.
Çoktandır görmediğiniz yerleri yeniden görmek gönlünüzü hoşnut kılacaktır.
Sizin leylek dediğinize gelince, yolculuğa çıkacağınıza ve yolculuk sırasında hayırlı havadisler alacağınıza yorumlanabilir. 
Leylek, bahtınızın açık olduğunu sembolize ediyor. 
Aynı zamanda ziyaret ettiğiniz kişiler de yakın bir zamanda konuklarınız olacak demektir. Yemek yapmayı sevdiğiniz için konuklarınıza güzel ziyafetler çekmeyi planlıyorsunuz. 
Fincan sapının tam karşısındaki t ie j harfleri pozitif anlamlar yüklüdür. 
T harfi; yakın zamanda isminin içinde t harfi geçen biriyle tanışabilirsiniz, bu insanın hayatınıza mutluluk ve güç katacağını söyleyebilirim. 
Sizi pozitif etkileyecek, size manevi destekte bulunacaktır bu insan. Keyif veren anlamlı bir dostluk kuracaksınız. 
Dert ortağınız olduğu gibi hatalarınızı anlamayı sağlayacak keyifli sohbetler edeceksiniz.
T harfinin yanındaki j harfiyse bir isimden çok tatile çıkmak anlamında yorumlanabilir. 
Fincanın solundaki kısa açık yol, yakın zamandaki yolculuğunuzu sembolize ederken üzerinizdeki mevcut negatifliği veya yaşadığınız olumsuzlukları atıp arınacağınız anlamındadır. 
Ancak düzen ve tertip konusundaki takıntınız eşinizi endişelendiriyor. 
Sizin endişenizse bağ-bahçe işlerini geride bırakmanız. 
Doğrusu tatil ve yolculuk bu meraklarınızı giderecektir.
Fincanın kenarlarındaki dağınık kara bulutlara gelirsek; hem pozitif hem de negatif yorumlara açıktır. 
Dertlerinizin olduğunu ifade ettiği gibi ferah ve refah günleri de işaret ediyor. 
Hayal kırıklıkları yaşadığınız gibi büyük hayallerinize kavuştuğunuz anlamına da gelir. 
Daha çok hayallerinizi elde ettiğine delalettir; çünkü kimi bulutların içi dolu ve yağmur yüklü. Yağmur yüklü bulutlar gözyaşlarınızın dineceğini, saf ve temiz kalbinize inanmanızı söylüyor. Yağmur bereket olduğundan hanenize de bereket yağacak. Eşinizle huzurlu ve sakin bir hayat süreceksiniz. Ayrıca bu yağmur bulutları şifa da getiriyor. Hastalığınızın geçeceğini muştuluyor.
Fincanınızda fallarda sıkça görülmeyen bir sembol dikkatimi çekti: Bir kadın kollarını açmış koşarken, karşıdaki diğer kadın durmuş bekliyor. Alegori açık ve nettir. Tatilinizin ve yolculuğunuzun sonudur. Temiz düşünceli, iyi niyetli olduğunuzdan sevdiğinize, beklentilerinize ve hayallerinize kavuşuyorsunuz. 
      Tabak, denize benziyor demiştim. Deniz hane içerisinde güzel şeylerin habercisidir. Ailede özgürlüğün tadını çıkarırken huzur, rahatlık ve mutluluk bulacaksınız. Ve yeni kazanç kapıları önünüzde açılacaktır. Şu da var: Uzak diyarlardan, denizlerin ötesinden akrabalarınız gelebilir.
Bu denizdeki balina bahtınızın açık olduğunu gösterir. Balina zenginlik sembolüdür. Balinanın büyüklüğünden dolayı beklenmedik bir zamanda elinize büyük bir para geçecek anlamına gelir.
Denizdeki birkaç küçük balığa gelince; birikimlerinize delalettir. Balıklar tabiri caizse kirli çıkınlarınızı ortaya çıkarıyor. Ufaktan ufağa biriktirdiklerinizi değerlendireceksiniz; hedefleriniz, istekleriniz ve hayalleriniz için.

Aynı zamanda eşinizden istediğiniz bir şey; belki de eşinizin sizden istediği bir şey sürpriz niteliğinde sonuçlanacaktır. Tabak dileğinizin gerçekleşeceğini gösteriyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?